Ο Βασίλης από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» επιστρέφει στην TV – Δείτε σε ποια σειρά θα παίζει
Media

Ο Βασίλης από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» επιστρέφει στην TV – Δείτε σε ποια σειρά θα παίζει

Ο Παναγιώτης Καρμάτης που γνωρίσατε μέσα από τη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» ως Βασίλης επιστρέφει τηλεοπτικά. 

Ο ηθοποιός όπως είναι γνωστό είχε πάρει κιλά για τον ρόλο αυτό τα οποία έχασε μετά το τέλος της σειράς και είναι ξανά κομψός κι ωραίος. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν κάνει δυναμικό comeback παίζοντας στη νέα καθημερινή κωμική σειρά «Όσο έχω εσένα» που θα προβάλλεται στον ΣΚΑΙ.

Πρόσφατα έγινε η φωτογράφηση των ηθοποιών. Στη σειρά θα δείτε πως πλούσιοι και φτωχοί μπερδεύονται σε μία ιστορία αγάπης, γεμάτη απρόοπτα, ανατροπές, εκπλήξεις και… κωμικές καταστάσεις! Ο τίτλος της σειράς είναι «Όσο Έχω Εσένα» και επικεντρώνεται στις σχέσεις των πρωταγωνιστών, που φυσικά δεν είναι μόνο ερωτικές. Οι σχέσεις γονέα – παιδιού, καθώς και οι φιλίες θα συμβάλλουν καθοριστικά στην εξέλιξη του έργου. Oτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, μπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα και ευκαιρίες! Μία θετική και φρέσκια σειρά, με γυρίσματα σε φυσικούς χώρους, σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου.

Ο καρπός μίας αποτυχημένης ερωτικής σχέσης θα αποτελέσει την αρχή μιας σειράς περιστατικών και γεγονότων που θα φέρει κοντά μία πλούσια και μία φτωχή οικογένεια. Η νεαρή Μελίνα θα μείνει έγκυος στο παιδί του παραδόπιστου εργοδότη της, Γεώργιου Λομασίνι, γεγονός που θα τους οδηγήσει σε χωρισμό. Όμως, έχει ο καιρός γυρίσματα, και μετά από οχτώ χρόνια και τον θάνατο του ιδρυτή της εταιρείας Λομασίνι, ο Γεώργιος προκείμενου να πάρει την κληρονομιά, πρέπει να αποκτήσει αρσενικό απόγονο, που ήδη τυχαίνει να έχει με τη Μελίνα. Έτσι, προσπαθεί να εξαπατήσει τον ξάδερφό του Άλκη, για να μη γίνει εκείνος ο χρυσός κληρονόμος, και στο μεταξύ να βρει τη Μελίνα και το παιδί του, για να μη χάσει την περιουσία! Θα αποδοθεί άραγε η δικαιοσύνη και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο από τις παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα; Ή μήπως ο μηχανορράφος Γεώργιος θα πετύχει το στόχο του; Η συνέχεια στις οθόνες μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved