Πρεμιέρα για το Τατουάζ – Όλα όσα θα δούμε στο διπλό επεισόδιο
Media

Πρεμιέρα για το Τατουάζ – Όλα όσα θα δούμε στο διπλό επεισόδιο

Νέα πρόσωπα, ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις στα επεισόδια του β' κύκλου του «Tατουάζ», που μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Το βράδυ της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00 οι συντελεστές θα μας δώσουν και πρώτη γεύση μέσα από το πρώτο διπλό επεισόδιο.

Ενώ σχεδίαζαν τον γάμο τους ανέμελοι και τρελά ερωτευμένοι ο Αλέξανδρος και η Άννα, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια στη σχέση τους το κύκλωμα των εμπόρων όπλων έκανε... την κίνηση ματ. Η άτυχη κοπέλα έπεσε θύμα απαγωγής των επικίνδυνων αντρών στην προσπάθεια της να προειδοποιήσει τον Τονυ ότι κινδυνεύει.

Εκτός από τον Αλέξανδρο τη «σκοτεινή» της πλευρά θα μας δείξει και η Όλγα. Σιγά σιγά άρχισε να ερωτεύεται τον Στέφανο, έναν άντρα πάνω στον οποίο όλα έδειχναν πως μπορεί να στηριχτεί, προκειμένου να φτιάξουν μια όμορφη οικογένεια με τις μικρές Λήδα και Αλκυόνη. Ώσπου μια τραγική εξέλιξη, η απαγωγή της ανιψιάς του Στέφανου από το κύκλωμα παιδεραστών στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, έκανε τα όνειρα της να καταρρεύσουν σε μια στιγμή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved