Ιωάννα Λίλλη: Το νέο της τηλεοπτικό βήμα, οι ανασφάλειες και το bullying
Media

Ιωάννα Λίλλη: Το νέο της τηλεοπτικό βήμα, οι ανασφάλειες και το bullying

Η Ιωάννα Λίλη είναι έτοιμη για το νέο της τηλεοπτικό βήμα στο Epsilon tv.

Η παρουσιάστρια ανέλαβε τη νέα εκπομπή του καναλιού, ένα project μεταμορφώσεων με τίτλο «Revenge Body.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρθηκε στην πρόταση που της έγινε και πως πήρε την απόφαση να πει το «ναι» ενώ μιλώντας για τη θεματολογία της εκπομπής της αποκάλυψε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα bullying.

«Μέσα στον χειμώνα με φώναξε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη να συζητήσουμε και μου πρότεινε διάφορα ενδιαφέροντα projects… Το Revenge Body ήταν ένα από αυτά, μας άρεσε περισσότερο από όλα και σε αυτό καταλήξαμε! Με το Epsilon TV να παίρνει τα αποκλειστικά δικαιώματα, κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενη», αναφέρει στο Secret η παρουσιάστρια και συνεχίζει:

«Ο σύζυγος μου ήταν πολύ θετικός και με παρότρυνε να το αναλάβω».

Όσο για το αν έχει ανασφάλειες σχετικά με την εικόνα της είπε: «Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις ανασφάλειες τους. Εμένα με καθήλωσε το κόνσεπτ της εκπομπής από την πρώτη στιγμή, γιατί ο καθένας από τους υποψήφιους έχει μια εσωτερική ιστορία να εξωτερικεύσει που τον έχει φτάσει σε αυτό το σημείο ή έχει υποστεί μπούλιγκ», λέει και παραδέχεται:

«Στο σχολείο δέχτηκα bullying λόγω ύψους. Ήμουν πάντα η πιο ψηλή. Τα παιδιά είναι σκληρά. Εγώ το διαχειρίστηκα, προσπάθησα να αμυνθώ αλλά αν δεν είχα την οικογένεια μου δίπλα μου δεν θα μπορούσα να αντιδράσω», είπε μεταξύ άλλων στο Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved