Το σόι σου: Η πρώτη φωτογραφία από τα εξωτερικά γυρίσματα
Media

Το σόι σου: Η πρώτη φωτογραφία από τα εξωτερικά γυρίσματα

Ανανεωμένοι και με υπέροχη διάθεση ξεκίνησαν τα γυρίσματα.

Τόσο οι πρωταγωνιστές όσο και οι συντελεστές πίσω από τις κάμερες έχουν μπει για τα καλά στα σπίτια των τηλεθεατών για αυτό και δεν αποτέλεσε καμία έκπληξη το γεγονός «Το σόι σου», ήταν από τις πρώτες που πήραν το εισιτήριο για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει ο φετινός κύκλος έρχεται με εκπλήξεις αφού εκτός από τα guests θα δούμε και νέους χώρους, αλλά και ανανεωμένη διάθεση, με το γέλιο, την τρέλα και τη συγκίνηση να κυριαρχούν.

Ο «ζουζουνέλ», Αλέξανδρος Μπουρδούμης μας έβαλε λίγο στο κλίμα των γυρισμάτων στους νέους χώρους αφού νωρίτερα «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα σε εξωτερικό χώρο και πιο συγκεκριμένα στην Πάρνηθα.

«ΤΡΙΑΝΤΆΦΥΛΛΟΙ vs ΧΑΜΠΕΟΙ 5η σαιζόν @tosoisou @alphatv #mortalcombat #nature #shootings #comedy #tvseries@meletis_ilias @vasolaskaraki @ioannaasimakopoulou @sofia.panagou#μιρκαπαπακωνσταντινου #παυλοςορκοπουλος #ρενιαλουιζιδου #γιάννηςδρακόπουλος», σχολίασε ο ίδιος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved