Γυναίκα χωρίς όνομα: Είδαμε που γυρίζεται το νέο σήριαλ του Ant1 και… κλάψαμε λίγο
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Είδαμε που γυρίζεται το νέο σήριαλ του Ant1 και… κλάψαμε λίγο

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το απόγευμα στις 18:30 η νέα πολυσυζητημένη δραματική σειρά του Antenna, «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Μια πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα σειρά με την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου. Η Μαριάννα Τουμασάτου και η Ντόρα Μακρυγιάννη υποδύονται δύο γυναίκες που πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους.
Και το Gossip-tv.gr βρέθηκε στο τηλεοπτικό σπίτι της Μαριάννας Τουμασάτου και του Κώστα Καζανά στο γύρισμα του 10ου επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς που έχει ξεκινήσει γυρίσματα εδώ κι ενάμιση περίπου μήνα. Και ναι, ομολογούμε, «κλάψαμε» λίγο με αυτό που είδαν τα μάτια μας.
Δεν είναι που η εντυπωσιακή βίλα δεσπόζει στους πρόποδες της Πάρνηθας, δεν είναι η θέα, το μέγεθος, η πολυτέλεια και το καλό γούστο που «φωνάζουν» παντού στο τεράστιο κτήμα που περιβάλλει το κεντρικό σπίτι -ναι έχει κι άλλα κτίσματα εντός του χώρου- που έχει ακόμα και δεντρόσπιτο για τα πιτσιρίκια, είναι το σύνολο όλων αυτών που πραγματικά σε αφήνει άφωνο.
Το όρντινο – δηλαδή η ώρα που όλοι έπρεπε να βρίσκονται εκεί για να ετοιμαστούν για τις σκηνές τους, 9 το πρωί. Εμείς βρεθήκαμε στον χώρο στη 1 το μεσημέρι λίγο πριν από το break ηθοποιών και συνεργείου για διάλειμμα και φαγητό.
Την ώρα που μπήκαμε γυριζόταν μια σκηνή της οικογένειας στον κήπο. Η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Κώστας Καζανάς, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και ο Παναγιώτης Νάτσης, έτρωγαν σε ένα άψογα στολισμένο τραπέζι σε μια γωνιά του κήπου. Από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη ματιά καταλαβαίνει κανείς πως το κλίμα στα γυρίσματα ανάμεσά τους είναι πραγματικά ιδανικό.
Πειράζονται, κάνουν χιούμορ, απολαμβάνουν αυτό που κάνουν και φαίνεται. Η Μαριάννα Τουμασάτου κρατούσε ρακόρ -δηλαδή θέσεις- μέχρι και για τις γάτες του κτήματος που συνηθίζουν να περιφέρονται γύρω από τα γυρίσματα και να βλέπουν πρώτες τις εξελίξεις της σειράς.(τυχερές)
Έξω από το σπίτι στο πίσω μέρος, μέσα στο γκαράζ, έχει στηθεί η καρνταρόμπα για όλους. Στα παγκάκια που βρίσκονται διάσπαρτα στο τεράστιο κτήμα, οι ηθοποιοί χαλαρώνουν όταν δεν έχουν γύρισμα. (Εκεί πετύχαμε ξαπλωμένο και τον Θανάση Πατριαρχέα που διάβαζε από το κινητό του την σκηνή του)
Δεν θα μαρτυρήσουμε τι μάθαμε για τη συνέχεια, δεν θέλουμε να σας το χαλάσουμε. Πάρτε όμως μια πρώτη γεύση από το τι θα δείτε σήμερα το απόγευμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved