Παναγιώτης Θεόφιλος: «Έπεσαν πολλές μάσκες τη βραδιά του τελικού στο Power Of Love»
Media

Παναγιώτης Θεόφιλος: «Έπεσαν πολλές μάσκες τη βραδιά του τελικού στο Power Of Love»

Τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ «Power Of Lοve».

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του, αποκάλυψε πως τη βραδιά του τελικού έπεσαν πολλές μάσκες ενώ εξομολογήθηκε τι ήταν αυτό που τον πίκρανε.

Νομίζαμε ότι θα είσαι εσύ ο νικητής τι έγινε τη βραδιά του τελικού;

«Αν ήμουν δεύτερος στην ψηφοφορία στο σπίτι θα ήμουν πρώτος. Στο κοινό ήμουν δεύτερος με ελάχιστους ψήφους διαφορά από τον Σωκράτη. Υπήρχαν πράγματα που με απογοήτευσαν πολύ μες στο παιχνίδι, ειδικά στον τελικό. Έπεσαν πολλές μάσκες που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της φόραγαν πολύ καλά»

Από κοντινά άτομα μέσα στο παιχνίδι; «Ναι. Ήμουν πολύ κοντά με όλα τα παιδιά εκτός από τον Σωκράτη που είχαμε τυπικές σχέσεις. Με τον Πάνο ήμουν πολύ κοντά»

Από ποιον έχεις πικραθεί; «Δεν θέλω να ονοματίσω γιατί είναι σαν να σου λέω πόσο κάνει ένα και ένα και θα μου έλεγες κάνει δυο. Οπότε δεν χρειάζεται να το πω ο καθένας καταλαβαίνει. Δεν άξιζε να γίνει όλο αυτό. Εγώ δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να χαλάσω κάτι που δημιουργείται για τα χρήματα. Και δεύτερο όταν βλέπεις ότι δημιουργείται μια φιλία μέσα στο παιχνίδι, και δεν το ξέρεις απέξω τον άλλον, η φιλία δοκιμάζεται από τις λεπτομέρειες»

Θεωρείς το ότι δεν ήσουν ο νικητής έπαιξε ρόλο η αποχώρηση της Άννας;
«Η Άννα έφυγε πριν γίνει ο τελικός δεν θεωρώ ότι έχασα ψήφους. Όταν πέρασα στον τελικό σαν έβδομος παίκτης εκεί κατάλαβα ότι οι παίκτες με είδαν παραπάνω ανταγωνιστικά. Σαν να φοβήθηκαν ότι τι γίνεται τώρα ας προστατεύσουμε τον εαυτό μας γιατί ίσως μπορεί να μας κερδίσει ο Παναγιώτης», είπε ο ίδιος στον Κεν Αλεξανδράτο και το Celebritylifegame.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved