Nomads: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η θυελλώδης ζωή, το Next Top Model και οι… χειροπέδες
Media

Nomads: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η θυελλώδης ζωή, το Next Top Model και οι… χειροπέδες

Από μικρή ήθελε να γίνει μοντέλο και τελικά, κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποφάσισε να πάρει μέρος στο Nomads, προκειμένου να δοκιμάσει τις αντοχές της και να διεκδικήσει το έπαθλο αξίας 150.00 ευρώ. Η όμορφη Δήμητρα υπήρξε αθλήτρια τζούντο, παίζει paintball και κάνει arial yoga. Μπορεί η ομάδα της «Κροκόδειλοι» να μην κέρδισαν στο πρώτο αγώνισμα και να πήγανε στη Σαβάνα, αλλά εκείνη δεν πτοήθηκε.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μικρή ήταν αγριοκόριτσο και μάλιστα στο Δημοτικό είχε ξυρίσει τα μαλλιά της γουλί με το ξυραφάκι του μπαμπά της και αυτό γιατί οι συμμαθητές της της έλεγαν πως διστάζει να το κάνει.

Σύμφωνα με την espresso, στα 14 της αποφάσισε να μοιράσει φυλλάδια για να έχει το χαρτζιλίκι της και όταν ο εργοδότης της της έκανε σεξουαλική παρενόχληση εκείνη έφυγε… τρέχοντας. Στα 16 της απείλησε μια γυναίκα με μαχαίρι επειδή γλυκοκοίταζε τον τότε σύντροφό της. Επίσης έχει ρίξει μπουνιά σε άντρα, ενώ έχει σκαρφαλώσει στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας επειδή το αγόρι της δεν σήκωνε το κινητό του.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη το 2008 στέφθηκε Μις Γιανγκ κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα. Η συμμετοχή της στο Next top model έφερε την καταξίωση στον χώρο της μόδας, αφού μετά από αυτό οι μετοχές της ανέβηκαν. Μάλιστα η αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού «Esquire» την επέλεξε ως ένα από τα αγαπημένα του μοντέλα.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, πρώτη φορά απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας με τον τραγουδιστή Διονύση Μακρή όπου έμειναν μαζί για ένα χρόνο.

Από το 2014 είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μηλιώνη, με τον οποίο κάνουν πολλά ταξίδια και ονειρεύονται να κάνουν την δική τους οικογένεια.

Τέλος, όπως έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της, αστυνομικοί την έχουν οδηγήσει στο αστυνομικό Τμήμα με χειροπέδες, επειδή την σταμάτησαν για αλκοτέστ και πέρασε με κόκκινο. Εκείνοι υποστήριξαν ότι τους απείλησε, ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη υποστήριξε πως απλά τους είπε πως θα κάνει αναφορά στο τμήμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved