Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει τηλεοπτικά, παρέα με τη Νάνσυ Αντωνίου
Media

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει τηλεοπτικά, παρέα με τη Νάνσυ Αντωνίου

Αγώνας δρόμου για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου!

Οι δυο τους, που είναι ζευγάρι στη ζωή και συνεργάτες στην τηλεόραση, τρέχουν να ανασυνταχθούν προκειμένου το «The 2night show», που επιστρέφει στον ΑΝΤ1, να αρχίσει μέσα στο Νοέμβριο.

Ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του, η οποία έχει την αρχισυνταξία του βραδινού σόου, ενημερώθηκαν πριν από λίγα 24ωρα πώς η διοίκηση του καναλιού επιθυμεί εντός των επόμενων ημερών να γίνει η πρεμιέρα του πρότζεκτ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Espresso», ο σταθμός επιστράτευσε το μεγαλύτερο όνομα που έχει στη διάθεσή του για να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης στην prime time ζώνη, μετά και την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη. Όσο κι αν ο Γρηγόρης είναι... ετοιμοπόλεμος, η απουσία του Δημήτρη Σταρόβα από την εκπομπή, λόγω θεατρικών υποχρεώσεων, είναι πρόβλημα.

Η χημεία των δύο ανδρών ήταν αξεπέραστη! Τώρα αναζητείται νέος συμπαρουσιαστής και μέχρι τα μέσα της εβδομάδας ο Άρνι θα πρέπει να αποφασίσει ποιος από όσους πέρασαν από τις μυστικές «οντισιόν» τού ταίριαξε.

Η Νάνσυ Αντωνίου, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, βρίσκεται καθημερινά μαζί του στα γραφεία της εκπομπής όπου «στήνεται» πυρετωδώς η δυνατή πρεμιέρα, παρέα με μια δημιουργική δημοσιογραφική ομάδα. Το ωράριο είναι εξαντλητικό, όμως οι γλυκιές ματιές, δυο γλυκά λογάκια, τα χαμόγελα, τα κομπλιμέντα του Γρηγόρη στο κορίτσι του ισορροπούν την καρδιά και το μυαλό τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved