GNTM: Πόλεμος στο Next Top Model – Βγήκαν τα «μαχαίρια» ανάμεσα στις δυο πρώην κολλητές!
Media

GNTM: Πόλεμος στο Next Top Model – Βγήκαν τα «μαχαίρια» ανάμεσα στις δυο πρώην κολλητές!

Από κολλητές στα... μαχαίρια λόγω GNTM.

Τι συνέβη και ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στις δυο φίλες; Τα δύο μοντέλα, που συναντήθηκαν και πάλι στο ριάλιτι μόδας, στο παρελθόν όχι μόνο έκαναν παρέα, αλλά έμεναν και μαζί στο κέντρο της Αθήνας. Όμως, από τη στιγμή που βρέθηκαν η μια απέναντι στην άλλη στο παιχνίδι, βγήκαν τα... μαχαίρια.

Ο λόγος για τη μελαχρινή καλλονή Αναστασία Βοσκανίδου και την πρώην εστεμμένη Μικαέλα Φωτιάδη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Secret, από την ημέρα που η Αναστασία "κόπηκε" από το παιχνίδι, δεν διστάζει να αφήνει αιχμές για την πρώην φίλη της, λέγοντας ότι και εκείνη έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

«Δεν στεναχωρήθηκα, απλώς ένιωσα μια αδικία, γιατί είδα κάποιες κοπέλες που μπήκαν στο "GNTM" και θεώρησα ότι εγώ έχω καλύτερες αναλογίες. Δεν μου είπαν κάτι για το σώμα μου, αλλά στο modelling θεωρώ ότι πιο πολύ μετράει το σώμα. Όσον αφορά τις πλαστικές, υπάρχουν κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές και παρ' όλα αυτά μπήκαν. Και η Μικαέλα Φωτιάδη και η Ειρήνη Στεργιανού έχουν κάνει στο βυ... τους. Δεν θεωρώ ότι όποιες έχουν κάνει πλαστικές δεν μπήκαν. Ήταν άδικο, αλλά δεν πειράζει», δήλωσε πρόσφατα η Αναστασία, αφού η κριτική επιτροπή αποφάσισε να την «κόψει» λόγω των πλαστικών επεμβάσεων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved