Πρώτες Προβολές στο Οpen tv
Media

Πρώτες Προβολές στο Οpen tv

Αριστουργηματικές ξένες ταινίες σε πρώτη προβολή στην τηλεόραση του Open tv. Οι τηλεθεατές θα απολαύσουν καθηλωτικές ερμηνείες σε έργα κορυφαίων σκηνοθετών που θα προβληθούν για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.

Απόψε στις 22:00 Το Μεγάλο Σορτάρισμα (ΤΗΕ BIG SHORT)
Α’ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 2015
Σκηνοθεσία: Άνταμ ΜακΚέι
Σενάριο: Ανταμ ΜακΚέι, Τσαρλς Ράντολφ
Ηθοποιοί: Κρίστιαν Μπέιλ, Στιβ Καρέλ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Μπραντ Πιτ, Κάρεν Γκίλαν, Σελίνα Γκόμεζ, Μαρίσα Τομέι, Μελίσα Λίο
H ταινία μάγεψε με το καυστικό χιούμορ της κοινό και κριτικούς. Ξεχώρισε για το κοινωνικό της μήνυμα και τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών της. Το Μεγάλο Σορτάρισμα απέσπασε το Όσκαρ και το βραβείο BAFTA διασκευασμένου σεναρίου και ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, Β’ ανδρικού ρόλου για τον Κρίστιαν Μπέιλ .Επίσης, ήταν υποψήφια στις Χρυσές σφαίρες για το βραβείο καλύτερης ταινίας, Α’ ανδρικού ρόλου και καλύτερου σεναρίου.
Η υπόθεση έχει να κάνει με τέσσερις outsiders μικροεπενδυτές που διαπιστώνουν αυτό που οι τράπεζες, τα ΜΜΕ και η αμερικανική κυβέρνηση αρνούνταν να δουν, το οποίο δεν είναι άλλο από την επικείμενη κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας. Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία οι ήρωες μας βρήκαν τον τρόπο να επωφεληθούν από αυτή και να βγουν κερδισμένοι.
Ο Κρίστιαν Μπέιλ, ο Στιβ Καρέλ, o Μπραντ Πιτ κι ο Ράιαν Γκόσλινγκ υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άνταμ ΜακΚέι (σκηνοθέτη της ταινίας Anchorman), μας γυρίζουν πίσω στις αρχές της οικονομικής κρίσης στα τέλη του 2008, και με πολύ χιούμορ, αναπτύσσουν τους ιδιόμορφους αυτούς χαρακτήρες που, ενώ όλοι αγόραζαν μανιωδώς, εκείνοι σόρταραν – πόνταραν δηλαδή στην πτώση της αξίας συγκεκριμένων τίτλων.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 21.00 JOY

Α’ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Δραματική κομεντί αμερικάνικης παραγωγής 2015
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ο. Ράσελ
Σενάριο: Ντέιβιντ ΌΡάσελ, Άννι Μουμόλο
Ηθοποιοί: Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπράντλεϊ Κούπερ, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι
Ο κεντρικός χαρακτήρας είναι βασισμένος στην αληθινή ιστορία της Τζόι Μαγκάνο, μίας νοικοκυράς που στη δεκαετία του ’90 δημιούργησε έναν επιχειρηματικό κολοσσό στον χώρο των οικοκυρικών και εξελίχθηκε σε τηλεοπτική σταρ.
Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Τζένιφερ Λόρενς και η ερμηνεία της απέσπασε την Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου. Η ταινία ήταν επίσης υποψήφια για την Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας.

Η Joy είναι μια φωτεινή, δραστήρια και έξυπνη νεαρή γυναίκα με περίπλοκη όμως προσωπική ζωή. Είναι χωρισμένη με δύο παιδιά. Ο πρώην σύζυγός της ζει στο υπόγειο της. Η μητέρα της ζει στον 1ο όροφο και παρακολουθεί όλη την ημέρα σαπουνόπερες. Ο πατέρας της, 17 χρόνια χωρισμένος, ζει με την Joy. Με μοναδικό στήριγμα την γιαγιά της, η Joy, που πάντα ήταν εξαρτημένη από τους άλλους και δεν είχε τον έλεγχο της ζωής της, καταφέρνει να ξεφύγει από την φτώχεια και σχεδιάζει μια επαναστατική νέα σφουγγαρίστρα. Η περιπέτεια για την ηρωίδα μας μόλις ξεκίνησε.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 23:45 Βίαιη Δικαιοσύνη (ΒLOOD FATHER)

Α’ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής 2016
Σκηνοθεσία: Ζαν Φρανσουά Ρισέ
Σενάριο: Πίτερ Κρεγκ, Αντρέα Μπερλόφ
Ηθοποιοί: Μελ Γκίμπσον, Ελίζαμπεθ Ρομ, Γουίλιαμ Μέισι, Ράιαν Ντόρσεϊ, Έριν Μοριάρτι, Ντιέγκο Λούνα, Τόμας Μαν

Ο Μελ Γκίμπσον δίνει μια αξέχαστη ερμηνεία και είναι προετοιμασμένος για άλλη μια φορά να μας προσφέρει δυνατό θέαμα.
Η 17χρονη Lydia (Έριν Μοριάρτι) έχει μπλεχτεί σε μια πλεκτάνη και ένα καρτέλ ναρκωτικών την αναζητά παντού γιατί θεωρεί ότι έχει κλέψει χρήματα. Ο μοναδικός της σύμμαχος είναι ο πατέρας της (Μελ Γκίμπσον). Ο ίδιος έχει μπλεξίματα με το νόμο, έχει υπάρξει κατάδικος, μα πάνω απ´όλα είναι αποφασισμένος να προστατεύσει την κόρη του. Έστω και για πρώτη φορά στη ζωή του, σκοπεύει να κάνει το σωστό.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου στις 22:00 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ (GONE GIRL)

Α’ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Θρίλερ μυστηρίου αμερικάνικης παραγωγής 2014
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ
Σενάριο: Τζίλιαν Φλιν, βασισμένο ομότιτλο μυθιστόρημά της
Ηθοποιοί: Μπεν Άφλεκ, Ροζαμάουντ Πάικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τάιλερ Πέρι
To best seller μυθιστόρημα της Τζίλιαν Φλιν μετατρέπεται σε ένα αριστουργηματικό θρίλερ από τον μοναδικό Ντέιβιντ Φίντσερ, σκηνοθέτη του Fight Club, Zodiac, Seven, The Game, Panic Room, The Curious Case of Benjamin Button, Social Network (Χρυσή Σφαίρα σκηνοθεσίας).
Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο 52ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης και κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους των Ηνωμένων Πολιτειών στις 3 Οκτωβρίου 2014. Απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από τους κριτικούς και έγινε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με τα συνολικά έσοδα να φτάνουν τα 368 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, μεταξύ των οποίων για Καλύτερη Σκηνοθεσία και Α' Γυναικείου Ρόλου - Δράμα για την ερμηνεία της Ροζαμάουντ Πάικ. Η Ροζαμάουντ Πάικ έλαβε επίσης υποψηφιότητα για BAFTA και Screen Actors Guild Award Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε Πρωταγωνιστικό Ρόλο και για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.
Ένας άνδρας (Μπεν Άφλεκ) ανακαλύπτει κάποιο πρωί ότι η γυναίκα του (Ρόζαμουν Πάικ) έχει εξαφανιστεί. Αναστατώνεται, ανησυχεί (ίσως όχι όσο θα περιμέναμε) και αρχίζει τις έρευνες. Το ίδιο και η αστυνομία, η οποία ανακαλύπτει μερικά παράξενα στοιχεία. Μήπως δεν τους λέει την αλήθεια; Μήπως κρύβει κάτι;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved