Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Από τον Αστέρα Ραχούλας δεν έχω πληρωθεί. Τους έκανα αγωγή»
Media

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Από τον Αστέρα Ραχούλας δεν έχω πληρωθεί. Τους έκανα αγωγή»

Είναι η φυσιογνωμία του τέτοια που παραπέμπει σε εγκληματία που κινείται στη νύχτα και ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγάλει από τις τσέπες του (βλέπε Μαύρα Μεσάνυχτα).

Από την άλλη, είναι ένας πολύ καλός κωμικός ηθοποιός και όσοι παραγωγοί και θεατρικοί συγγραφείς τον σκέφτηκαν σε ρόλους που βγάζουν γέλιο είδαν τα ταμεία τους να γεμίζουν (βλέπε Καφέ της χαράς).

Αυτός είναι ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης!

Ο ηθοποιός μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Down Town αναφέρθηκε στα… χρωστούμενα αποκαλύπτοντας πως ακόμη δεν έχει πληρωθεί για τη δουλειά του στη σειρά «Αστέρας Ραχούλας»

«Δουλεύω πλέον 12-14 ώρες την ημέρα. Γυρίσματα με το σίριαλ του ΑΝΤΙ1 «Πέτα τη Φριτέζα» και δύο παραστάσεις στο θέατρο Ιλίσια. Δεν φτάνουν τα χρήματα. Πρέπει να κάνεις δύο και τρεις δουλειές γιατί δεν ξέρεις πια τι σου ξημερώνει. Από τον Αστέρα Ραχούλας για παράδειγμα, στον Alpha, δεν έχω πληρωθεί. Έχουν περάσει δυο χρόνια κι ακόμα μου χρωστούν τα χρήματα. Λένε "δεν έχουμε λεφτά". Όχι ο Αlpha, η εταιρεία παραγωγής. Τους έκανα αγωγή γιατί δεν μπορώ άλλο να παρακαλάω για τα χρήματα μου και να παίρνω 100 ή 200 ευρώ», λέει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved