Επιστρέφει στον Αnt1 με νέα σειρά!
Media

Επιστρέφει στον Αnt1 με νέα σειρά!

Η μία σειρά φεύγει… η άλλη έρχεται!

Η σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό» λόγω χαμηλής τηλεθέασης ολοκληρώνει τον κύκλο στα 12 επεισόδια, όμως τη θέση της έρχεται να αντικαταστήσει μια νέα. Πρόκειται για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, που διασκευάζει ο Πάνος Αμαραντίδης και σκηνοθετεί ο Τάκης Μιχαήλ, ενώ σύμφωνα με το Τηλέραμα, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο έκλεισε η Μαρία Λεκάκη.

Βασίζεται στο «Pituca Sin Lucas» και είναι μια οικογενειακή κομεντί. Σύμφωνα με το πρωτότυπο σενάριο, η ηρωίδα είναι μια πολύ πλούσια γυναίκα που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της και φυσικά δεν είναι νοικοκυρά, δεν ξέρει να μαγειρεύει, δεν ξέρει καν να χρησιμοποιεί φούρνο μικροκυμάτων και δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Η ζωή τα φέρνει όμως αλλιώς και χρεοκοπεί. Αναγκάζεται λοιπόν να μετακομίσει , σε μια μεσοαστική γειτονιά και να μείνει σε ένα σπίτι που βρίσκεται κολλητά σε ένα άλλο, κάτι που μέχρι πρότινος δεν γνώριζε ότι μπορεί να συμβεί. Μέσα από αυτή τη διαδικασία η ηρωίδα θα ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό της που δεν φαντάζονταν!

Ότι μπορεί να είναι δυναμική και μπορεί να κάνει τα πάντα για να ζήσει τα παιδιά της, μέχρι και να ερωτευτεί τον γείτονα της και τα δικά του παιδιά! Η σειρά μεταδόθηκε για μία σεζόν κάθε βράδυ από το ΜΕGΑ στη Χιλή το διάστημα 2014-2015.

Ο ΑΝΤ1 θα τη μεταδίδει δύο φορές την εβδομάδα, στη θέση του «Κάνε γονείς να δεις καλό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved