Ιωάννα Σαρρή: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το GNTM
Media

Ιωάννα Σαρρή: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το GNTM

 Η Ιωάννα Σαρρή αποχώρησε από το Greece' s Next Top Model και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μεταξύ των οποίων να μην ξαναδεί ποτέ μετά το παιχνίδι την Εύη Ιωαννίδου...

«Δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ την Εύη Ιωαννίδου εκτός παιχνιδιού. Μου έδειξε έναν πολύ κακό χαρακτήρα και δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί της» είπε η Ιωάννα Σαρρή μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μοντέλων.

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η Ιωάννα Σαρρή έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε στο instagram της: «Ένα πολύ όμορφο αλλά και ιδιαίτερο ταξίδι σήμερα έφτασε στο τέλος του .. Ήταν ένα ταξίδι που με γέμισε εμπειρίες, με έκανε πιο δυνατή, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ όμορφους ανθρώπους αλλά και να κυνηγήσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα..

Σας ευχαριστώ ξεχωριστά όλους σας για την τεράστια αγάπη, στήριξη και δύναμη που μου χαρίσατε και συνεχίζετε να μου χαρίζετε .. Τα μηνύματα σας είναι τόσο όμορφα και μου δίνουν απίστευτη χαρά να συνεχίσω .. Πολλά όμορφα πράγματα έρχονται και πρέπει να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας γιατί οτιδήποτε περισσότερο από την προηγούμενη μας μέρα καταφέρνουμε, είναι μια νίκη. Σας αγαπώ πολύ, τώρα ξεκινούν όλα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved