GNTM: Δεν θα πιστεύετε ποια παρουσιάστρια πρώτης γραμμής θα βρεθεί ανάμεσα στα κορίτσια!
Media

GNTM: Δεν θα πιστεύετε ποια παρουσιάστρια πρώτης γραμμής θα βρεθεί ανάμεσα στα κορίτσια!

Η τελική οκτάδα, μετά την αποχώρηση της Μικαέλας Φωτιάδη από το Greece' s Next Top Model, είναι γεγονός.

Το νέο επεισόδιο που θα δούμε την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι το ίδιο ενδιαφέρον με τα προηγούμενα καθώς οι τηλεθεατές θα βρεθούν ξανά προ… εκπλήξεων! Όπως ότι θα δουν ανάμεσα στα κορίτσια μία πασίγνωστη παρουσιάστρια!

Ο λόγος για την Κατερίνα Καραβάτου! Και θα εξηγήσουμε ακριβώς τι θα κάνει η όμορφη παρουσιάστρια ανάμεσα στις 8 φιναλίστ.

Οι κοπέλες θα έχουν τη δυνατότητα να εξασκηθούν στο να μπαίνουν γρήγορα και αποτελεσματικά στους ρόλους του κάθε concept που θα αναλαμβάνουν, καθώς η μέρα τους θα ξεκινήσει με μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού από τον ηθοποιό Χρήστο Γιακουμή και την ηθοποιό – σκηνοθέτη – acting coach, Έφη Μεράβογλου.

Στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουν τα όσα έμαθαν για να μιμηθούν η μία την άλλη, στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού χαλάρωσης.

Στη φωτογράφηση αποχώρησης, τα υποψήφια μοντέλα χρειάζεται να αφήσουν στην άκρη κάθε ίχνος θηλυκότητας: μεταμορφώνονται σε άντρες gangsters και μας μεταφέρουν στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης. Σε αυτό το ταξίδι στον χρόνο, λαμπερές συμπρωταγωνίστριες τους θα είναι η Κατερίνα Καραβάτου και η Έλενα Χριστοπούλου, οι οποίες θα ποζάρουν μαζί με τα γοητευτικά «αρσενικά» του GNTM στον φακό του Κοσμά Κουμιανού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved