Project Runway: Οι σχεδιαστές του σόου δημιούργησαν ρούχα και αξεσουάρ για καλό σκοπό
Media

Project Runway: Οι σχεδιαστές του σόου δημιούργησαν ρούχα και αξεσουάρ για καλό σκοπό

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση «Χριστούγεννα με Γυναικεία Πινελιά», εκεί όπου φέτος είχε ενεργό ρόλο και το Project Runway, στηρίζοντας τα σωματεία κοινωνικής μέριμνας «Αρωγή» και «Εργαστήρι Λίλιαν Βουδούρη»

Το Σάββατο 8/12 και την Κυριακή 9/12 σε γιορτινό Χριστουγεννιάτικο κλίμα, όσοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο ξενοδοχείο Life Gallery Athens Hotel & Spa διασκέδασαν και συμμετείχαν στην πολύ όμορφη αυτή εκδήλωση που οργανώθηκε από το «Σύλλογο Γυναικών Εκάλης».

Οι σχεδιαστές του Project Runway πρόσφεραν τις δημιουργίες τους για τους σκοπούς της διοργάνωσης. Όλοι ήταν εκεί. Οι παίκτες, η κριτική επιτροπή και ο μέντορας στήριξαν με τον δικό τους τρόπο τη σημαντική αυτή προσπάθεια. Οι δημιουργίες των παιδιών ενθουσίασαν και η μικρή αυτή κίνηση από μέρους τους βρήκε το στόχο της. Κασκόλ, πρωτότυπες τσάντες, γιλέκα ακόμα και χριστουγεννιάτικα στολίδια κοσμούσαν τον πάγκο του Project Runway με τα παιδιά να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους για την συμμετοχή τους στην τόσο σημαντική αυτή εκδήλωση. Το σύνολο των εσόδων από την πώλησή των έργων των παιδιών θα ενισχύσει τα σωματεία «ΑΡΩΓΗ» και «Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη».


Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved