Δεν πάει ο νους σας που μένει η γυναίκα του «Ορλώφ» από τη σειρά «Πέτα τη Φριτέζα»
Media

Δεν πάει ο νους σας που μένει η γυναίκα του «Ορλώφ» από τη σειρά «Πέτα τη Φριτέζα»

Ύστερα από 13 χρόνια αποχής από τη μικρή οθόνη, η Ναταλία Μίγδου κάνει comeback!

Η ηθοποιός, την οποία έχουμε να δούμε τηλεοπτικά από τη σειρά του Alpha «Φύγε εσύ έλα εσύ», συναντά ξανά στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» συναδέλφους, με τους οποίους είχε παίξει την τελευταία φορά στο γυαλί.

Την όμορφη ηθοποιό εντόπισε η espresso στα Γιάννενα, όπου ζει μόνιμα με τα τρία παιδιά της, που είναι πλέον 14, 10 και 9 ετών. Μάλιστα, ήταν εκείνα που έδωσαν... το πράσινο φως στη μητέρα τους να κατέβει στην Αθήνα καινά λάβει μέρος ως guest στη νέα τηλεοπτική δουλειά του σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιού

Η Ναταλία Μίγδου μιλώντας στην espresso για την αποχή της από την τηλεόραση αποκάλυψε:

«Όλα αυτά τα χρόνια που απουσίαζα από την τηλεόραση, προτίμησα να αφοσιωθώ στη φροντίδα της κόρης μου και των δύο αγοριών μου ως χωρισμένη μητέρα. Ποτέ μου, όμως, δεν παράτησα την αγάπη μου, το θέατρο, και αφιερώθηκα σε αυτό, αλλά πλέον στην επαρχία, μέσα από παράδοση μαθημάτων σε παιδιά ή και με συμμετοχές μου σε θεατρικές ομάδες. Τώρα τα παιδιά μου μεγάλωσαν, μπορούν να αυτοπροσδιοριστούν καλύτερα και ήταν αυτά που με έπεισαν να αρχίσω ξανά την επαφή μου με την τηλεόραση και το θέατρο στην Αθήνα. Πλέον, με τον νέο δρόμο Ιωάννινα - Αθήνα είναι μόνο τέσσερις ώρες», λέει και σημειώνει ότι η «Φριτέζα» μπορεί να γίνει η αφορμή για να τη θυμηθεί η θεατρική οικογένεια: «Θέλω να τους δώσω να καταλάβουν ότι για εμένα η απόσταση δεν αποτελεί πρόβλημα».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved