GNTM: Διέγραψαν το Instagram της Αμανατίδου – Το δημόσιο ξέσπασμα της αδερφής της!
Media

GNTM: Διέγραψαν το Instagram της Αμανατίδου – Το δημόσιο ξέσπασμα της αδερφής της!

Στην τελικά πεντάδα του GNTM έχει φτάσει η Άννα Αμανατίδου και όχι άδικα αφού είναι μια από τις ομορφότερες παίκτριες του ριάλιτι με προσόντα μοντέλου.

Τι συνέβη και η αδερφή της Έλενα Αμανατίδου ξέσπασε δημόσια με μήνυμα της μέσα από την προσωπική της σελίδα στα social media;

Κάποιοι διέγραψαν το λογαριασμό της παίκτριας στο Instagram.

«Από την πρώτη κιόλας μέρα στην audition του GNTM ξεκίνησαν οι “εντάσεις” γύρω από το πρόσωπο της αδερφής μου! Μια από την κριτική επιτροπή… και στη συνέχεια από διάφορες συμπεριφορές κοριτσιών μέσα αλλά και ΕΞΩ από το σπίτι του GNTM. Αυτές τις μέρες ήρθαν στα χέρια μου και κάτι ψεύτικα δημοσιεύματα (ας μην εμβαθύνω περισσότερο). Τώρα, παραβιάζουν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και της διαγράφουν το προφίλ. Μπορώ να καταλάβω ότι ο καθένας έχει τη δική του άποψη και τη δική του κριτική. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τόση φασαρία; Τόση κακία; Ποιον ενόχλησε τέλος πάντων; Σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι παρελθόν που κανείς δεν θα θυμάται. Αλλά η ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει!! Αννούλα δείξε δύναμη και φτάσε όπου μπορείς, ήδη είσαι κερδισμένη από εμπειρίες!!! Σ’ αγαπάμε, πάντα δίπλα σου», έγραψε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved