Στην υγειά μας ρε παιδιά: Μία βραδιά αφιερωμένη στην Πίτσα Παπαδοπούλου
Media

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Μία βραδιά αφιερωμένη στην Πίτσα Παπαδοπούλου

Μία βραδιά αφιερωμένη στη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Γνωστοί ερμηνευτές, σπουδαίοι συνθέτες και φίλοι της Πίτσας Παπαδοπούλου την τιμούν με την παρουσία τους σε μία ξεχωριστή βραδιά.
Μαζί της οι συνθέτες Χρήστος Νικολόπουλος και Τάκης Μουσαφίρης που έχουν χαρίσει στην μοναδική ερμηνεύτρια μεγάλες επιτυχίες. Ο κορυφαίος Θανάσης Βασιλόπουλος τη συνοδεύει με το κλαρίνοσε υπέροχες ερμηνείες.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει και μουσικές συμπράξεις καλλιτεχνών όπως αυτή με τον Χρήστο Δάντη και τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο στο τραγούδι «Δε Μιλάμε», με την Πάολα στο αγαπημένο «Ράγισα», αλλά και τη μοναδική ερμηνεία, της Πίτσας Παπαδοπούλου με την Φωτεινή Δάρρα στο «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι» του Μάνου Χατζιδάκι.

Τη μουσική παρέα συμπληρώνουν οι ερμηνευτές Λένα Αλκαίου, Στέλιος Διονυσίου και Ζωή Παπαδοπούλου.
Μαζί τους και οι φίλοι της Πίτσας Παπαδοπούλου και δημοσιογράφοι, Νικόλας Βαφειάδης, Σπύρος Χαριτάτος και Κώστας Χαρδαβέλας και ο εικαστικός Κωστής Γεωργίου.
Τη συντροφιά ολοκληρώνουν: οι ηθοποιοί Παύλος Κοντογιαννίδης, Δήμητρα Παπαδήμα, Ευγενία Παναγοπούλου, Άννα Φόνσου, Βασιλική Διαλυνά,

Μαρία- Νεφέλη Δούκα, η στιχουργός Σόφη Παππά, η δημοσιογράφος Νία Αβδελή, ο επιχειρηματίας και συνθέτης Σταύρος Γαλανάκης και η Ιωάννα Λέκκα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved