Ανασκόπηση 2018: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα τηλεοπτικά προγράμματα
Media

Ανασκόπηση 2018: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα τηλεοπτικά προγράμματα

Το 2018 είχε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα!

Ενημέρωση, αθλητισμός, realities, shows και μυθοπλασία.

Σύμφωνα με το 7μέρες και τον πίνακα τηλεθέασης, τα δέκα προγράμματα που συγκέντρωσαν την υψηλότερη τηλεθέαση την χρονιά που φεύγει είναι τα παρακάτω.

Ας τα δούμε από το τέλος μέχρι την αρχή.

Στο νούμερο δέκα είναι η εκπομπή «Οι αταίριαστοι». Το πρωινό δίδυμο του ΣΚΑΙ ξεχώρισε για το χιούμορ του και για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την επικαιρότητα. Η εκπομπή των Γιάννη Ντσούνου και Χρήστου Κούτρα απογειώθηκε την εβδομάδα που ακολούθησε τις τραγικές πυρκαγιές στο Μάτι.

Στο νούμερο εννιά είναι το «The Voice». Η τρίτη σεζόν του σόου μπορεί και να είναι η πιο επιτυχημένη του. Σημειώνοντας υψηλότατες τηλεθεάσεις από τη φάση των blind auditions, είχε τους τέσσερις κριτές σε μεγάλη φόρμα και φωνές που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Στο νούμερο οχτώ είναι η καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου». Η σειρά που ξεκίνησε κρατώντας χαμηλούς τόνους, σύντομα· απογειώθηκε και μετατράπηκε σε ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha, Λίγο πριν ολοκληρωθεί η 2η σεζόν του, το «Έλα στη θέση μου» σημείωσε την υψηλότερη τηλεθέαση του για το 2018, ενώ συνεχίζει με εξίσου καλές επιδόσεις και· στην 3η του χρονιά στις οθόνες μας.

Στη θέση εφτά βρίσκεται το Μακεδονικό συλλαλητήριο. Ένα μεγάλο θέμα της πολιτικής επικαιρότητας, το Μακεδονικό, βρήκε έκφραση σε ένα συλλαλητήριο με επίκεντρο 38, 0% την πλατεία Συντάγματος. Ο ΣΚΑΙ το κάλυψε τηλεοπτικά και βγήκε κερδισμένος.

Στη θέση έξι ο τελικός Champions league ανάμεσα στην Ρεάλ Μανδρίτης και την Λίβερπουλ. Ένας τελικός που περίμεναν πολλοί είχε τη γνωστή κατάληξη... Η κούπα των πρωταθλητών κατέληξε για τρίτη διαδοχική χρονιά στη Ρεάλ, αλλά στη μνήμη όλων έμεινε το δακρυσμένο πρόσωπο του τραυματία Μοχάμεντ Σαλάχ.

Στην πέμπτη θέση βρέθηκε η στρατιωτική παρέλαση. Είναι μια παράδοση που έχει διατηρηθεί στα χρόνια και, παρά τα όποια αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς γίνονται, παραμένει βαθιά ριζωμένη, στη συνείδηση του κόσμου. Απόδειξη το γεγονός πως η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου ήταν ένα από το προγράμματα που χάρισε υψηλότατη τηλεθέαση στην ΕΡΤ.

Στην τέταρτη θέση του top 10 βρίσκεται η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Παραδοσιακά αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να υποδεχθούν τη νέα χρονιά όσοι κάνουν ρεβεγιόν στο σπίτι. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε καλεσμένους στην τελευταία εκπομπή του 2017 και ταυτόχρονα στην πρώτη του 2018 τους παίκτες του πρώτου «survivor».

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Survivor. Μετά το τηλεοπτικό «τσουνάμι» που προκάλεσε η επιστροφή του «3υΓνϊν.οτ» στους δέκτες μας, ο ΣΚΑΙ' έσπευσε να στείλει μια δεύτερη ομάδα παικτών στον Άγιο Δομίνικο, ελπίζοντας σε αντίστοιχη επιτυχία. Τα νούμερα δεν ήταν αντίστοιχα, αλλά παρέμειναν αρκετά υψηλά.

Στην δεύτερη θέση αυτής της ανασκόπησης είναι η Eurovision. Η μεγάλη γιορτή της μουσικής που έγινε τον περασμένο Μάιο στη Λισαβόνα και είχε πρωταγωνίστρια την Ελένη Φουρέιρα, κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο τελικός παγκόσμιου κυπέλλου ανάμεσα σε Γαλλία και Κροατία. Ο τελικός του παγκόσμιου κυπέλου, ήταν το αθλητικό γεγονός που συγκέντρωσε δισεκατομμύρια τηλεθεατές. Η μάχη ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν μεγάλη και οι λάτρεις του ποδοσφαίρου παρακολουθούσαν τον αγώνα με κομμένη την ανάσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved