Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Alpha
Media

Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Alpha

Ο Alpha εντάσσει στο πρόγραμμά του νέα σειρά. 

Έρωτας, ίντριγκες, έντονα συναισθήματα, μόντελινγκ, λάμψη και κοσμοπολίτικος αέρας. Από την επαρχία όπου έχει μεγαλώσει η 20χρονη Ελίζα βρίσκεται στο πολύβουο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η σειρά «Total dreamer» έρχεται στον Alpha καθημερινά στις 17:00, αρχής γενομένης από τις 21 Ιανουαρίου 2019. Η πρεμιέρα θα προβληθεί στις 20 Ιανουαρίου 2019, στις 20:00.

Με γυρίσματα κυρίως σε Βραζιλία, αλλά και Αυστραλία και Ουρουγουάη, η σειρά εκτυλίσσεται σε ένα κοσμοπολίτικο φόντο, όπου η βιομηχανία της μόδας και το μόντελινγκ διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες τηλενουβέλες της δεκαετίας, με περισσότερους από 30 εκατομμύρια τηλεθεατές σε Βραζιλία και Πορτογαλία. Το τελευταίο επεισόδιο σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ενώ σύντομα η σειρά πέρασε τα τηλεοπτικά σύνορα της Βραζιλίας και προβλήθηκε σε πολλές άλλες χώρες.

Λίγα λόγια για την υπόθεση…

Μπορεί μια απλή επαρχιωτοπούλα να μεταμορφωθεί σε εντυπωσιακό top model; Πώς θα διαχειριστεί περίπλοκες συναισθηματικές καταστάσεις αλλά και ζητήματα ζωής; Πού θα την οδηγήσουν οι αποφάσεις της; Θα καταφέρει να κερδίσει τον έρωτα της ζωής της; Και, εν τέλει, θα ζήσει το παραμύθι που ονειρεύεται;

Η Ελίζα είναι μια νεαρή 20χρονη κοπέλα που ζει στο δρόμο κάνοντας όνειρα για μια καλύτερη ζωή. Προκειμένου να ξεφύγει από τα χέρια του αλκοολικού και βίαιου πατριού της θα καταφέρει, με τη βοήθεια της μητέρας της, να φύγει από το σπίτι αναζητώντας σε μια νέα πόλη μια καλύτερη ζωή για την ίδια και τα αδέλφια της. Όμως, η νέα ζωή στο Ρίο ντε Τζανέιρο δε φαίνεται να είναι όπως την είχε φανταστεί. Έπειτα από διάφορες ατυχίες, θα καταλήξει να ζει στο δρόμο. Εκεί θα γνωρίσει τον Ζόνατας, έναν δυναμικό νεαρό, που καταφέρνει να επιβιώνει με δουλειές του ποδαριού. Ο Ζόνατας θα τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της και σύντομα η Ελίζα θα αρχίσει να πουλά λουλούδια στα μπαρ της πόλης και στα φανάρια.

Η φιλία ανάμεσά τους θα αρχίσει να εξελίσσεται σε πραγματική αγάπη, όταν τυχαία στο δρόμο της βρεθεί ο Αρτούρ, ο ιδιοκτήτης ενός από τα πιο διάσημα πρακτορεία μοντέλων. Ο Αρτούρ προσπαθεί να την πείθει ότι με λίγες αλλαγές στην εμφάνισή της μπορεί να κατακτήσει το χώρο της μόδας. Η Ελίζα πείθεται να δοκιμάσει, ωστόσο δε γνωρίζει καλά το παρελθόν του, ούτε την παθολογική σχέση του με την Καρολίνα - μια γοητευτική όσο και φιλόδοξη γυναίκα, διευθύντρια ενός μεγάλου περιοδικού μόδας, που θέλει απεγνωσμένα να αποκτήσει μαζί του ένα παιδί. Όταν οι δυο τους, βάζουν στοίχημα από απλό καπρίτσιο για το αν η Ελίζα μπορεί να τα καταφέρει, δεν είναι ακόμα σε θέση να προβλέψουν σοβαρά αυτό που θα ακολουθήσει και θα αλλάξει τη ζωή όλων για πάντα...

Η σειρά ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης τηλενουβέλας στα International Emmy Awards 2017.

Είναι ελαφρώς βασισμένη στο παγκόσμιο θεατρικό αριστούργημα «Πυγμαλίων» του Τζορτζ Μπέρναρντ Σω (στο οποίο βασίστηκε το θρυλικό μιούζικαλ και αργότερα η οσκαρική κινηματογραφική ταινία «Ωραία μου Κυρία», με την Όντρεϊ Χέμπορν).

Η ιστορία κινείται στους ρυθμούς ενός από τα πιο «φρέσκα» σάουντρακς, με παλιά αλλά και σύγχρονα ακούσματα, όπως Ed Sheeran, Meghan Trainor, Omi και Frank Sinatra.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved