Θυμάστε την Άννα από την «Πολυκατοικία»; Δείτε την με τον Βραζιλιάνο σύντροφό της και την κόρη τους!
Media

Θυμάστε την Άννα από την «Πολυκατοικία»; Δείτε την με τον Βραζιλιάνο σύντροφό της και την κόρη τους!

Η Ευτυχία Σιδέρη, γνωστή και ως τηλεοπτική Αννα από την επιτυχημένη σειρά «Πολυκατοικία», ήρθε μαζί με την οικογένειά της στην Ελλάδα από την Κίνα, όπου ζούσαν, αφού ο σύντροφός της, ο ποδοσφαιριστής Σεμπά (Σεμπαστιάο Ντε Φρέιτας Κόουτο Τζούνιορ), ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην ομάδα που αγωνιζόταν. 

Η ηθοποιός, η οποία έγινε μητέρα πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, δεν φανταζόταν ότι η ζωή της θα έπαιρνε τέτοια τροπή. «Αν με ρωτούσες αν φανταζόμουν όλο αυτό που ζω, θα σου έλεγα ότι δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι θα έρχονταν στη ζωή μου αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα -ο άντρας μου και η κόρη μας- και ότι θα ζούσα κάτι τόσο διαφορετικό», λέει η ίδια στη Realnews.

Ο έρωτας με τον Bραζιλιάνο ποδοσφαιριστή ήταν κεραυνοβόλος. «Από την πρώτη στιγμή που τον είδα και με είδε!», υπογραμμίζει, τονίζοντας μάλιστα ότι, αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί, ξεπερνιούνται όλες οι δυσκολίες: «Αν θέλεις να είναι εύκολη η ζωή σου, την κάνεις εύκολη. Για παράδειγμα, τα ταξίδια είναι δύσκολα, ειδικά με ένα μωρό. Ομως, αν έχεις όρεξη και θέλεις, όλα γίνονται».

Η επισημοποίηση της σχέσης τους έγινε χωρίς πολύ θόρυβο, τελετές και καλεσμένους: «Ο,τι χαρτιά χρειάζονταν τα έχουμε υπογράψει πριν γεννηθεί η μπέμπα», λέει η Ευτυχία για τη μικρή κόρη της, που έχει δύο ονόματα: «Τη βαφτίσαμε το καλοκαίρι Λετίσια-Αμαλία. Το Λετίσια το διαλέξαμε πριν γεννηθεί και σημαίνει “γυναίκα που δίνει ευτυχία” και το Αμαλία είναι το όνομα της μητέρας μου».

Παρόλο που μοιράζεται τη ζωή της με ποδοσφαιριστή, η Ευτυχία, όπως ομολογεί, δεν ήξερε μέχρι πρότινος κάτι βασικό. «Τώρα έμαθα τι σημαίνει oφσάιντ!», παραδέχεται, ενώ, όπως λέει, αν προκύψει μια ακόμη μεταγραφή για τον σύντροφό της, θα τον ακολουθήσουν οικογενειακώς: «Η φύση της δουλειάς του είναι τέτοια, που είμαστε προετοιμασμένοι».

Δεν ισχύει, ωστόσο, το ίδιο και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, το οποίο δενείναι στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού. «Προς το παρόν χαιρόμαστε την μπέμπα μας», ξεκαθαρίζει η ηθοποιός, που μπορεί να έχει αφήσει για λίγο την υποκριτική, ανυπομονεί όμως να επιστρέψει: «Η δουλειά μου με κάνει ευτυχισμένη. Σίγουρα προτεραιότητα έχει το μωρό και μέχρι τώρα δεν θέλω να το αφήνω, πέραν από τους γονείς και τον θείο μου, που με βοηθούν. Οταν όμως νιώσω ότι και οι δύο είμαστε έτοιμες να περνάμε και κάποιο χρόνο χωριστά, θα ήθελα να ξαναδουλέψω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved