Project Runway: Ο ημιτελικός απόψε στις 22.00 στο OPEN
Media

Project Runway: Ο ημιτελικός απόψε στις 22.00 στο OPEN

Το άγχος χτυπάει κόκκινο!

Το Project Runway της προηγούμενης εβδομάδας τελείωσε επεισοδιακά με τον μέντορα να χαρίζει τη μία και μοναδική ασυλία του στην Αθανασία! Απόψε στον ημιτελικό του πιο δημιουργικού παιχνιδιού, στις 22.00 στο Open, οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με μια αποστολή έκπληξη.

Θα δούμε τους πέντε σχεδιαστές να φτάνουν στο γνώριμο πλατό του Project Runway εκεί όμως τους περιμένει ο Απόστολος Μητρόπουλος με γοητευτική παρέα. Μαζί του είναι η Ευαγγελία Αραβανή.!

Για ποιο λόγο όμως είναι παρούσα η Ευαγγελία στην προτελευταία ανάθεση;

Επειδή η αποστολή την αφορά άμεσα!

Ο κάθε σχεδιαστής θα πρέπει να ράψει ένα ρούχο.


5 σχεδιαστές, 5 ρούχα… ένα από τα οποία θα επιλέξει να φορέσει η Ευαγγελία την βραδιά του τελικού!

Είναι πραγματικά η δυσκολότερη αλλά και η πιο συναρπαστική αποστολή και γι’ αυτό οι διαγωνιζόμενοι δεν χάνουν λεπτό! Παίρνουν τις διαστάσεις της Ευαγγελίας και ξεκινούν να σχεδιάζουν το… εισιτήριό τους για τον τελικό!

Διαθέτουν 12 ολόκληρες ώρες στο ατελιέ κατά τις οποίες θα έρθει και η Ευαγγελία για να δώσει συμβουλές και κάποιες κατευθυντήριες γραμμές.

Το άγχος χτυπάει κόκκινο!

Πού θα τους οδηγήσει η ανάγκη τους να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν το ενδιαφέρον της Ευαγγελίας; Θα τα καταφέρουν να φτιάξουν ένα ρούχο αντάξιο τελικού και να ταιριάζει σε μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες; Θα αντέξουν οι σχεδιαστές την πίεση ή θα καταρρεύσουν λίγο πριν τον μεγάλο τελικό; Ποιοι θα περάσουν στον μεγάλο τελικό;

Στο runway, οι κριτές θα κληθούν να πάρουν μια πολύ σκληρή απόφαση… μια απόφαση που δεν περιμένει κανείς…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved