Survivor: Κρατούμενος έστειλε γράμμα στον πρώην παίκτη, στον δεσμοφύλακα Δημήτρη Μαργαρίτη
Media

Survivor: Κρατούμενος έστειλε γράμμα στον πρώην παίκτη, στον δεσμοφύλακα Δημήτρη Μαργαρίτη

Το ταξίδι του Δημήτρη Μαργαρίτη, του δεσμοφύλακα των φυλακών Κορυδαλλού τελείωσε νωρίς στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία!

Ο τραυματισμός του στο πρώτο κιόλας επεισόδιο τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του, ο πρώην παίκτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με ένα γράμμα που έλαβε και αποστολέας του γράμματος είναι ένα παιδί που είναι στη φυλακή.

Ο Δημήτρης Μαργαρίτης έγραψε: «Έλαβα αυτό το γράμμα από ένα παιδί που είναι φυλακή. Είμαι περήφανος που μπόρεσα να περάσω το μήνυμα μου στον κόσμο που παρακολουθεί το survivor. Δε πρέπει να σταματάμε να αγωνιζόμαστε για αυτό που πιστεύουμε γιατί η ψυχή μας είναι ποιο δυνατή από το σώμα μας ακόμα και αν όλα είναι εναντίον μας πρέπει να παλεύουμε»!
Το γράμμα του κρατούμενου ανέφερε τα εξής:
«Κύριε Δημήτρη μην στεναχωριέστε που φύγατε τόσο νωρίς από το Survivor, για την οικογένειά σας, όπως και για μας τους φίλους σας όπως και εγώ, ξέρουμε ότι δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό. Παρόλο που ήσουν τραυματισμένος, συνέχισες να αγωνίζεσαι για την οικογένειά σου, τους φίλους σου αλλά και για μένα. Ξέρουμε ότι είσαι νικητής για όλους εμάς. Είσαι νικητής και αν έμενες στο Survivor και δεν είχες τραυματιστεί θα τους είχες νικήσει όλους. Η οικογένειά σου, οι φίλοι όπως και εγώ είμαστε πολύ υπερήφανοι για σένα και επίσης σε στηρίζουμε και θα σε στηρίζουμε σε οτιδήποτε κάνεις. Στην οικογένειά σου, στους φίλους σου όπως και σε εμένα, μας λείπει πολύ, μας λείπει το χαμόγελό σου. Μπορεί να μην έχω έρθει σπίτι σου ή να μην έχουμε βγει για καφέ, αλλά για μένα, στην καρδιά μου μέσα, σε θεωρώ φίλο μου. Ελπίζω να θες να προσθέσεις και εμένα στους φίλους σου. Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση, με πολλή αγάπη»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved