Η αφοπλιστική απάντηση της Λήδας του «Τατουάζ» όταν την ρώτησαν για την απαγωγή της
Media

Η αφοπλιστική απάντηση της Λήδας του «Τατουάζ» όταν την ρώτησαν για την απαγωγή της

Η μικρή Λήδα του «Τατουάζ»-Τζουλιάνα Κλεάνθους όπως είναι το πραγματικό της όνομα- δεν έχει αγαπηθεί μόνο από τους πρωταγωνιστές της σειράς, αλλά και από τους τηλεθεατές.

Η μικρούλα μίλησε για τον ρόλο της, το νηπειαγωγείο που πηγαίνει και αποκάλυψε τι της αρέσει να ζωγραφίζει.

Όσο για την απαγωγή της στην σειρά; Δεν πάει ο νους σας τι απάντησε.

Μίλησε μας για το πρώτο σου γύρισμα στη σειρά «Τατουάζ». Πώς ένιωσες;

«Δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από την πρώτη μέρα στο γύρισμα, παρά μόνο το ότι ντρεπόμουν πολύ, επειδή δεν γνώριζα κανέναν εκτός από τη μαμά μου! Στο σίριαλ σε αποκαλούν αγαπούλα. Ποιανού ιδέα ήταν; Μήπως εσένα η μαμά σου έτσι σε φωνάζει; Οχι. Το «αγαπούλα» το έγραψε η σεναριογράφος να το πω. Και επειδή έτσι λέω τον τηλεοπτικό μου μπαμπά, και είναι κάτι που μόνο εγώ το λέω, πλέον όλοι έτσι με φωνάζουν»

Το γύρισμα της απαγωγής σου μαζί με την Άννα σε δυσκόλεψε;

«Ποια απαγωγή; Εμείς κρυφτό παίζαμε. Όχι. Δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Όλοι ήταν πολύ καλοί μαζί μου! Πηγαίνεις στο σχολείο; .Πάω στο νηπιαγωγείο. Η δασκάλα σου τι σου λέει που παίζεις σε ένα σίριαλ στην τηλεόραση; Η δασκάλα μου μου λέει πως είμαι πολύ καλή και πως παίζω ωραία τον ρόλο μου, σαν μεγάλη ηθοποιός!»

Σου αρέσει η ζωγραφική; Τι σ’ αρέσει περισσότερο να ζωγραφίζεις;

«Ναι. Μου αρέσει πολύ να ζωγραφίζω την οικογένεια μου, να κάνω καρδούλες, λουλουδάκια, συννεφάκια και φατσούλες χαρούμενες» είπε στο tvέθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved