Ζήνα Κουτσελίνη: Η φωτό από το παρελθόν και το μήνυμα - καρφί προς... τους παρουσιαστές
Media

Ζήνα Κουτσελίνη: Η φωτό από το παρελθόν και το μήνυμα - καρφί προς... τους παρουσιαστές

Η Ζήνα Κουτσελίνη δημοσίευσε μία φωτογραφία από το παρελθόν, τότε που ήταν αρχισυντάκτρια και δεν είχε περάσει στην παρουσίαση!

Η δημοσιογράφος θυμήθηκε την εποχή που ήταν αρχισυντάκτρια Σαββατοκύριακου στον Alpha και τόνισε «θεωρώ πως μπορώ τουλάχιστον δικαιωματικά να πω μετά από τόσα χρόνια πως μόνο οι καλές παρέες κέρδισαν και όχι ένας παρουσιαστής χωρίς συναίσθηση της υπεραξίας των συνεργατών του».
Συγκεκριμένα η Ζήνα έγραψε κάτω από τη φωτογραφία με την Σοφία Αλιμπέρτη και τον Θανάση Πάτρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:
«Μμμ, πόσες αναμνήσεις από εκείνη την εποχή! Δεν ξέρω γιατί, αλλά σαν εκείνο το Πρωινό του Σαββατοκύριακου στον Alpha δεν έχει ξαναγίνει! Είχαμε μεράκι , ζεστασιά και περιεχόμενο μοναδικό! Το πρώτο πρωινό Σαββατοκύριακου με παρουσιάστρια τη Σοφία Αλιμπέρτη (την οποία πίστευα πολύ) και συμπαρουσιαστή της τον ταλαντούχο Θανάση Πάτρα, στο πιάνο ο Στέφανος Κόκαλης και στα ζώδια ο Γιώργος Πανόπουλος! Συμμετείχε και ο γιος της Σοφίας για θέματα με παιδιά. Αρχισυντάκτης ο Νίκος Τιλκερίδης και βοηθός του η Ελισάβετ Νικολαίδου, σημερινή δική μου αρχιαυντάκτρια! Σήμερα το πρωί ξύπνησα με τη νοσταλγία εκείνης της Κυριακής που πήγαινα στο στούντιο, ως διευθύντρια ψυχαγωγικών εκπομπών τότε, με τον επίσης συνεργάτη μου Χρήστο Μπακάλογλου που με εμπιστευόταν ως οδηγό (σφάλμα μέγα), ακούγοντας όπως πάντα εγώ κλασική μουσική στη διαπασών! Σκέφτομαι πως οι καλές παρέες κάνουν την επιτυχία, οι άνθρωποι δηλαδή που ελεύθεροι στην παρέα μιας εκπομπής τραγουδούν, συζητούν και σκέφτονται φωναχτά! Η ζωή μου πίσω από τις κάμερες αποτελεί παρελθόν ( προς το παρόν για να λέμε αλήθειες), όμως θεωρώ πως μπορώ τουλάχιστον δικαιωματικά να πω μετά από τόσα χρόνια πως μόνο οι καλές παρέες κέρδισαν και όχι ένας παρουσιαστής χωρίς συναίσθηση της υπεραξίας των συνεργατών του! Περνώντας πια από όλους τους ρόλους (μπροστά και πίσω από τις κάμερες) ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου τους συνοδοιπόρους, τους πριν και τους τώρα... Ξέρουν αυτοί❤( για τα δύσκολα και τα εύκολα) #alithiesmetizina #myjob»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved