Αθηνά Οικονομάκου: Θα συνεχίσω στο «Έλα στη θέση μου» μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες
Media

Αθηνά Οικονομάκου: Θα συνεχίσω στο «Έλα στη θέση μου» μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες

Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, η Αθηνά Οικονομάκου, μιλά για τις εξελίξεις στο «Έλα στη θέση μου» και τις επαγγελματικές επιλογές της.

Ακόμη μία επιτυχημένη σεζόν για το «Έλα στη θέση μου». Αρχικά ενώ είχε ακουστεί πως θα επιστρέψεις ως γκεστ, επέστρεψες και πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τι ήταν αυτό που σε ώθησε στη συγκεκριμένη απόφαση;
Δεν υπήρξε ποτέ ενδεχόμενο να επιστρέψω στη σειρά ως γκεστ. Από την αρχή είχαμε συμφωνήσει να επιστρέψω κανονικά, αλλά με μικρότερο όγκο γυρισμάτων. Ο ρόλος, άλλωστε, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να εξελιχθεί σε γκεστ.
Έρχομαι στις εξελίξεις. Έχουμε μια κόντρα μεταξύ της Φαίης και της Μίκας που θα κορυφωθεί στα επόμενα επεισόδια, όταν η Μίκα θα δει τον Βλάση να φιλάει τη Φαίη. Θα ήθελα λίγο να μου περιγράψεις τι θα συμβεί...
Πράγματι αυτή η κόντρα θα κορυφωθεί. Καθώς και οι δύο θα διεκδικήσουν τον Βλάση μέχρι τέλους. Και οι δύο τον θέλουν πολύ, τον αγαπούν. Η διαφορά είναι πως η Μίκα προσπαθεί να τον προσεγγίσει με θεμιτά μέσα, ενώ η Φαίη με αθέμιτα.

Η Φαίη γνωρίζουμε πως είναι αδίστακτη. Και έτσι θα συνεχίσει. Τον θέλει πίσω, όπως και το παιδί της. Η Μίκα λοιπόν, βλέπει αυτό το φιλί που θα φέρει νέες εξελίξεις...
Η σειρά κάνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασπς. Έχετε συζητήσει το ενδεχόμενο να πάει ακόμη μία σεζόν;
Ακόμη δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Δεν μπορώ να σου πω κάτι. Σίγουρα το ότι πηγαίνει καλά αφήνει ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο που αναφέρεις. Είναι όμως πολύ νωρίς ακόμη.
Αν συνεχιστεί, εσύ θέλεις να συνεχίσεις;
Κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες, ναι.
Δηλαδή;
Να έχει νόημα το «Έλα στη θέση μου» να συνεχίσει. Έχει να κάνει με το σενάριο, το καστ και άλλους παράγοντες που δεν τους αποφασίζω εγώ, αλλά οι υπεύθυνοι. Αν λοιπόν κρίνω τις συνθήκες θετικές, γιατί όχι;, λέει στο TV Έθνος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved