Ο Γιώργος Βάλαρης αποκάλυψε ποια θα είναι η πρωταγωνίστρια στο «Μια κυρία στα μπουζούκια»
Media

Ο Γιώργος Βάλαρης αποκάλυψε ποια θα είναι η πρωταγωνίστρια στο «Μια κυρία στα μπουζούκια»

Μετά τις παραστάσεις του «Μαριχουάνα Stop» και «Η νεράιδα και το παλικάρι» που γνωρίσαν μεγάλη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία, ο Γιώργος Βάλαρης βάζει πλώρη και άλλα!

Όπως ήδη έχει γραφτεί ο δημιουργός ετοιμάζει να ανεβάσει στο σανίδι τη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία «Μια κυρία στα μπουζούκια». Μιλώντας στην εφημερίδα espresso αποκάλυψε ποια θα είναι η πρωταγωνίστρια του έργου του.

Ακούγεται ότι η επόμενη σεζόν θα σε βρει με το μιούζικαλ «Μια κυρία στα μπουζούκια»…
«Αληθεύει, εφόσον φυσικά κλείσω το κατάλληλο καστ, αλλά και βρεθεί η «κυρία» (σ.σ. γέλια) που θα την υποδυθεί. Είναι δύσκολος ρόλος και θα ήθελα να ερμηνευτεί σωστά. Πιστεύω στη χημεία που πρέπει να έχει το καστ. Έχω ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης. Αν δεν τελεσφορήσει, δεν θα το κάνω. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι δεύτερο και τρίτο πλάνο, πάντα όμως με μια κινηματογραφική ταινία στο μυαλό μου. Ωστόσο, από τη μεθεπόμενη σεζόν θα καταπιαστώ με άλλο είδος. Δεν θέλω να «καώ» με τα μιούζικαλ»

Ακούστηκε το όνομα της Πάολας για το «Μια κυρία στα μπουζούκια»…
«Δεν προσανατολίζομαι στην Πάολα. Πιο κοντά στον ρόλο της Χρονοπούλου για μένα θα ήταν η Θεοδωρίδου. Όμως, η Νατάσα, δυστυχώς, δεν κάνει θέατρο. Ωστόσο, μπορεί στον ρόλο της Μαίρης να είναι η Ζέτα Δούκα. Ίσως μου δώσει τα φώτα της η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου για το ποια θα μπορούσε να την υποδυθεί», δήλωσε ο ίδιος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved