Bake Off Greece:Ποιος θα αποχωρήσει λίγο πριν την τελική ευθεία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή;
Media

Bake Off Greece:Ποιος θα αποχωρήσει λίγο πριν την τελική ευθεία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή;

Μια ανάσα πριν τον τελικό!

Αυτή την εβδομάδα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου καλεί τους πέντε καλύτερους του «Bake of Greece» να αναμετρηθούν με την… «απαιτητική» καραμέλα.
Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 21:00, η δημιουργική δοκιμασία είναι εμπνευσμένη από το μπανόφι.

Ο «Star Baker», Νίκος, έχει κερδίσει ένα πολύ δυνατό προνόμιο: έχει τη δυνατότητα να επιλέξει έναν κριτή ο οποίος θα τον βοηθήσει με τη συνταγή του, για 10 λεπτά. Θα αξιοποιήσει σωστά το προνόμιό του;

Ποιος θα αποχωρήσει λίγο πριν την τελική ευθεία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή;

Κάθε Παρασκευή και Κυριακή, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου υποδέχεται ερασιτέχνες ζαχαροπλάστες που παίζουν τη ζύμη στα δάχτυλα και δεν διστάζουν να βρεθούν αντιμέτωποι με τους κριτές. Ο Άκης Πετρετζίκης, o Νικόλας Στράγγας και ο Δημήτρης Χρονόπουλος υποβάλλουν τους διαγωνιζόμενους σε δύο δοκιμασίες: μία δημιουργική και μία τεχνική.

Στη δημιουργική, οι συμμετέχοντες καλούνται να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους και να ετοιμάσουν ένα απολαυστικό γλυκό, βασισμένο σε συγκεκριμένο θέμα. Στην τεχνική, πρέπει να φτιάξουν γλυκό ίδιο με αυτό που τους παρουσιάζεται. Σε κάθε επεισόδιο, ο διαγωνιζόμενος που συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία αναδεικνύεται «Star baker». Εκείνος που δεν κερδίζει τους κριτές, βγαίνει… off.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved