Celebrity Travel: Το ταξίδι του Νίκου Κοκλώνη στη Σιγκαπούρη με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζεται
Media

Celebrity Travel: Το ταξίδι του Νίκου Κοκλώνη στη Σιγκαπούρη με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζεται

Ο Mr Travel, Νίκος Κοκλώνης και το Celebrity Travel συνεχίζουν το ταξίδι τους με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη μικρότερη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας την πανέμορφη Σιγκαπούρη την Παρασκευή 01 Μαρτίου στις 23.00 στο OPEN.

Μαζί της θα επισκεφθεί τον πιο διάσημο, διαστημικό κήπο «SUPER TREE GROVE και GARDENS BY THE BAY», και θα απολαύσουν το φαντασμαγορικό λέιζερ σόου.

Θα περπατήσουν στη γραφική Arab street με τα παραδοσιακά μαγαζιά και το επιβλητικό τζαμί αλλά και στην ιστορική γεμάτη ζωντάνια περιοχή Little India.
Θα πιούνε το ποτό τους στον μοναδικό Haji Lane το δρόμο με την πανέμορφη αγορά και τα πολυάριθμα μπαράκια, θα επισκεφθούν την αριστοκρατική Emerald road και θα ξενυχτίσουν στην Clake Quay την περιοχή με την έντονη νυχτερινή ζωή

Ο Νίκος θα κάνει έκπληξη στην Ηλιάνα και θα την πάει για πρώτη φορά στη ζωή της σε ζωολογικό κήπο. Στον πιο εντυπωσιακό ζωολογικό κήπο της Ασίας με πάνω από 2500 είδη ζώων . Τέλος, θα κολυμπήσουν στην ψηλότερη πισίνα του κόσμου μήκους 150 μέτρων στο ξενοδοχείο Marina Bay Sands στους τρίδυμους πύργους.

Η Ηλιάνα μιλάει για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά και δηλώνει στο Νίκο γιατί νιώθει πως θα αργήσει η στιγμή που θα αποφασίσει να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, πώς είναι σήμερα η σχέση της με τον πρώτο της μεγάλο έρωτα, ποια θεωρεί πως είναι η πιο καλοντυμένη και κομψή Ελληνίδα και γιατί κάθε άλλο παρά ενοχλήθηκε όταν η Βίκυ Καγιά τη χαρακτήρισε «εμπορικό» μοντέλο.

Celebrity Travel Παρασκευή στις 23.00 στο OPEN

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved