Μαγική βραδιά στο «Βινύλιο» με τους Πυξ Λαξ unplugged
Media

Μαγική βραδιά στο «Βινύλιο» με τους Πυξ Λαξ unplugged

Μία διαφορετική βραδιά, μια διαφορετική τηλεόραση, αληθινή, συγκινητική, νοσταλγική, ρομαντική, απόλαυσαν οι τηλεθεατές χτες στον ΣΚΑΪ, με τους «Πυξ Λαξ» ζωντανά στο «Βινύλιο» να ερμηνεύουν unplugged τραγούδια που σημάδευσαν πολλές γενιές.

Τα δύο μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας, με την καθηλωτική αμεσότητα της ερμηνείας όλων των τραγουδιών που αγαπήσαμε, μπήκαν σε μια κουβέντα με τον Αντώνη Κανάκη που περιλάμβανε αλήθειες, εξομολογήσεις και συγκινητικές αναμνήσεις.

Πολλοί φίλοι τους όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Τζώρτζια, η Λία Βίσση, ο Πασχάλης Τερζής, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, συμμετείχαν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο στην εκπομπή.

Ο Μάνος Ξυδούς ήταν εκεί, ζωντανός στις καρδιές όλων.

Η αυθόρμητη ανταπόκριση του κόσμου, μέσω των social media και κάθε άλλου μέσου, ήταν εντυπωσιακή και σε ποσότητα, αλλά και σε περιεχόμενο.
To hastag #vinylio ήταν No1 trending στο twitter για παραπάνω από 11 ώρες με τους χρήστες του να εκφράζουν καθολικά τη μαγεία της εκπομπής και το πόσο ανάγκη έχουμε από αυτήν την τηλεόραση.

Χιλιάδες μηνύματα με σχόλια και αφιερώσεις σε μια τηλεοπτική εκπομπή με την ατμόσφαιρα ραδιοφώνου και μάλιστα «πειρατικού».

Το χθεσινό «Βινύλιο» ήταν μια μοναδική και μαγική τηλεοπτική βραδιά που επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι υπάρχει κι αυτή, η αλλιώτικη, η αυθεντική πλευρά της ζωής και της τηλεόρασης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved