Νέο πρόσωπο στη σειρά «Έλα στη θέση μου»
Media

Νέο πρόσωπο στη σειρά «Έλα στη θέση μου»

Ανανεώνεται η καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» με νέα πρόσωπα.

Η κωμική σειρά «Έλα στη θέση μου» συνεχίζει να κρατά καθημερινή συντροφιά στους τηλεθεατές του Alpha, τους οποίους σύντομα περιμένει μία έκπληξη.

Στο πρωταγωνιστικό καστ της αγαπημένης σειράς εντάσσεται η Νικολέτα Βλαβιανού, η οποία επιστρέφει στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά με μόνιμο ρόλο. Η ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί τη μητέρα του Ζούβα (Ανάσταση Κολοβού), η οποία έχει παιδευτεί πολύ στη ζωή της και κάνει τα... πάντα για να επιβιώσει. Η συγκεκριμένη άφιξη επηρεάζει όχι μόνο τον γιο της αλλά και τη νύφη της, Σύλβια (Αντρη Θεοδότου).

Στο νέο επεισόδιο της σειράς την Παρασκευή είδαμε, τον Μίμη να πληγώνεται από την πλάκα που έχει στήσει σε βάρος του η Ισμήνη και τον Δαμιανό να βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο με την Ζωγραφιά που αφήνει την Σύλβια ξερή στην κυριολεξία. Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης όταν μάθει ότι η Φαίη ζητάει την επιμέλεια του παιδιού; Τι ετοιμάζουν η Φαίη και ο Ανδρέας προκειμένου να περάσει σύντομα η εταιρία στα χέρια τους; Και τέλος, τι θα συμβεί όταν συναντηθούν η Μίκα και η Φαίη στην εταιρία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved