Νόστιμα πιάτα από τον Άκη Πετρετζίκη - Τι μας ετοιμάζει σήμερα;
PHOTOS

Νόστιμα πιάτα από τον Άκη Πετρετζίκη - Τι μας ετοιμάζει σήμερα;

Ο Άκης Πετρετζίκης ανοίγει το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 16:50 το «Kitchen lab», για να μοιραστεί με τους τηλεθεατές εύκολες και γρήγορες συνταγές, καθώς και χρήσιμα tips.

Τα μυστικά του γίνονται μυστικά μας...

Για το Σάββατο 2 Μαρτίου, ο Άκης προτείνει δύο συνταγές: μοσχάρι λεμονάτο και σουφλέ σοκολάτας με φύλλο κρούστας. Για το κυρίως πιάτο σιγοβράζει το μοσχάρι με καρότο, χυμό και ξύσμα από λεμόνι, και φρέσκο θυμάρι μέχρι να γίνει μαλακό και ζουμερό. Όταν είναι έτοιμο, το συνοδεύει με ρύζι μπασμάτι, λαχανικά και φρέσκα μυρωδικά.

Στη συνέχεια ετοιμάζει το επιδόρπιο. Ψήνει πρώτα τα φύλλα, ώσπου να αποκτήσουν τραγανή υφή και τους δίνει εντυπωσιακό σχήμα, σαν φωλιά, όπου τοποθετεί το ζεστό, βελούδινο, σουφλέ σοκολάτας. «Ντύνει» το γλυκό με αφράτη σαντιγί, λιωμένη σοκολάτα και φιστίκια Αιγίνης.

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY