YFSF: Η Εύα Τσάχρα δεν τα κατάφερε ως Πρωτοψάλτη και ο Σταρόβας δεν της χαρίστηκε (photos)
Media

YFSF: Η Εύα Τσάχρα δεν τα κατάφερε ως Πρωτοψάλτη και ο Σταρόβας δεν της χαρίστηκε (photos)

Δεν ήταν η βραδιά της Εύα Τσάχρα σήμερα στο YFSF

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια κλήθηκε να μιμηθεί την μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη και μάλιστα ερμηνεύοντας ένα από τα πιο "δυνατά" τραγούδια της, το "Τράβα σκανδάλη". Ιδιαίτερα απαιτητικό act και αυτό -γενικά φέτος το buzzer τους δυσκολεύει αρκετά τους παίκτες του YFSF5- τόσο φωνητιιά, όσο και ερμηνευτιικά.

Κι αν η Εύα Τσάχρα άφησε όλο τον κόσμο άφωνο με την ματεμφίεσή της σε Μαρία Κάλλας πριν από έναν περίπου μήνα και κέρδισε κιόλας εκείνη την βραδιά, σήμερα δεν τα κατάφερε. Ούτε φωνητικά, εντάξει Πρωτοψάλτη είναι αυτή, αλλά ούτε και οπτικά. Εμάς τουλάχιστον μας θύμισε τόσο την Πόπη Τσαπανίδου όταν είχε τα μαλλιά της κοντά, όσο και την Ηρώ.

Η ίδια πάντως είναι από τους συμμετέχοντες που δεν παίρνουν βαριά την αρνητική κριτική. Είναι από αυτούς που το βλέπουν ως ένα παιχνίδι για καλό σκοπό και το απολαμβάνουν όσο γίνεται και τους επιτρέπει και η κούραση γιατί είναι αλήθεια πως όλοι όσοι συμμετέχουν στο show, μπροστά ή πίσω από τις κάμερες, δουλεύουν πολύ πολύ σκληρά.

Σε επίπεδο κριτικής βέβαια έπεσε αρκετά στα μαλακά μέχρι τη στιγμή που έφτασε η σειρά του Δημήτρη Σταρόβα να μιλήσει. Εκείνος δεν της χαρίστηκε καθόλου. Αντιθέτως, όπως τόνισε, επειδή ακριβώς την αγαπά και την εκτιμάει θέλει να της λέει αλήθειες. Και της "τα' χωσε" λίγο και για τις φωνητικές αστάθειες. Με αγάπη πάντα...

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της αλλά και το βίντεο με την κριτική που ακολούθησε εδώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved