ΕΡΤ2: Πρεμιέρα για την «Οικογένεια Ντάρελ» και άλλες βραβευμένες σειρές
Media

ΕΡΤ2: Πρεμιέρα για την «Οικογένεια Ντάρελ» και άλλες βραβευμένες σειρές

Η ΕΡΤ2 εντάσσει στο πρόγραμμά της πολυβραβευμένες σειρές, οι οποίες αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, έρωτες, ανατροπές, ένταση και συγκινήσεις θα είναι μερικά από αυτά που θα ξεχωρίσουν.

Η «Οικογένεια Ντάρελ» με τους δικούς μας Γιώργο Καραμίχο και Αλέξη Γεωργούλη είναι μια από τις σειρές που αναδεικνύει τις ομορφιές της Κέρκυρας και είναι μια βιογραφική κομεντί που αφηγείται την περιπέτεια μιας βρετανικής οικογένειας την δεκαετία του ’30.

Ο «Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Εμίλ Ζολά «στην ευτυχία των κυριών». Η καθημερινή σειρά διαδραματίζεται το ’50 όταν γεννιέται η σύγχρονη Ιταλία.

Το «Taboo» είναι σκοτεινό και ατμοσφαιρικό με τον γόη Τομ Χάρντι και μας μεταφέρει στο 1841. Ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστήριο, που το βαραίνουν συνωμοσία, φόνος, απάτη και ξεδιπλώνεται σε μια φλογερή ιστορία έρωτα και προδοσίας.

Η «Επιστροφή του Μέρλιν», ο οποίος είχε ως αποστολή να βρει το Άγιο Δισκοπότηρο και να το επιστρέψει εκεί όπου ανήκει απαιτεί ένα θαύμα. Με τον Σαμ Νιλ.

Η «Εξαφάνιση» είναι μια συγκινητική ιστορία με στοιχεία θρίλερ και ξεδιπλώνει το δράμα μιας οικογένειας. Όταν ο πεντάχρονος Όλιβερ, που βρίσκεται σε διακοπές στη Γαλλία, εξαφανίζεται, αρχίζει ένα ανθρωποκυνηγητό, το οποίο θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved