«Passenger» με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη απόψε Τετάρτη 12 Μαρτίου, τα μεσάνυχτα στο OPEN.
Media

«Passenger» με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη απόψε Τετάρτη 12 Μαρτίου, τα μεσάνυχτα στο OPEN.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης γίνεται… «Passenger» στα πιο συναρπαστικά ταξίδια στο OPEN.

Ένας ταξιδιώτης πάντα έτοιμος για συναρπαστικές περιπέτειες και ριψοκίνδυνες αποστολές.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ξέρει να επιβιώνει κάτω από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες. Αγαπά τις προκλήσεις, λατρεύει την περιπέτεια, θέλει να ταξιδέψει σε κάθε άκρη του πλανήτη και να ανακαλύψει τα πιο απίθανα μέρη.

Στο Passenger βάζει στοίχημα να γυρίσει όλο τον κόσμο, κάνοντας πραγματικότητα τα πιο τρελά όνειρά του, με συνταξιδιώτη το πείσμα να ανεβάζει την αδρεναλίνη στο κόκκινο. Το Passenger έρχεται να μας ταξιδέψει στις πιο εξωτικές γωνιές της γης και να διηγηθεί ξεχωριστές ιστορίες, με μια γερή δόση περιπέτειας.

Απόψε τα μεσάνυχτα, το ταξίδι στη Σρι Λάνκα συνεχίζεται… Στο δεύτερο επεισόδιο του Passenger ο Μάριος Πρίαμος δοκιμάζει τα όρια του και ανεβάζει την αδρεναλίνη του κάνοντας ράφτινγκ σε έναν επικίνδυνο ποταμό, ενώ για πρώτη φορά στη ζωή του τολμάει να κάνει πτώση με αλεξίπτωτο!

Ως άνθρωπος της θάλασσας εξερευνά τον βυθό της Σρι Λάνκα κάνοντας κατάδυση μαζί με έναν Γερμανό εκπαιδευτή και βλέπει από κοντά τα όμορφα και σπάνια ψάρια της περιοχής.

Πριν αποχαιρετήσει το «ευλογημένο νησί», δοκιμάζει καυτερά τοπικά φαγητά και κάνει σαφάρι, όπου συναντάει ελέφαντες, κροκόδειλους και λεοπαρδάλεις!

Το «Passenger» στο OPEN την Τρίτη 12 Μαρτίου τα μεσάνυχτα στο OPEN

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved