Λόγω Τιμής: Όσα θα δούμε 20 χρόνια μετά-Ποια είναι τα νέα πρόσωπα;
Media

Λόγω Τιμής: Όσα θα δούμε 20 χρόνια μετά-Ποια είναι τα νέα πρόσωπα;

Η σειρά, που αγαπήθηκε όσο καμία, επιστρέφει ανανεωμένη και προσαρμοσμένη στην σημερινή πραγματικότητα.

Το 1996 μέσα από τη συχνότητα του ΜEGA μια παρέα νέων από την Πάτρα συστήθηκαν για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό. Οι ιστορίες που δημιούργησε η σεναριογράφος των μεγάλων επιτυχιών Μιρέλλα Παπαοικονόμου, οι έρωτες, οι παρεξηγήσεις, αλλά πάνω απ' όλα η φιλία που ένωνε την Ηρώ, τον Μάνο ή αλλιώς τον «ψηλό», τον Μιχάλη, που τον αποκαλούσαν «Τσίου», τη Μάνια, τον Βασίλη, την Αθηνά και τον Άρη κατάφεραν να κερδίσουν μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των τηλεθεατών. Γεγονός που φάνηκε από τα ένθερμα σχόλια όλων, όταν ανακοινώθηκε πως η σειρά «Λόγω τιμής» επιστρέφει με νέα επεισόδια μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪτον Οκτώβριο του 2019 σε σκηνοθεσία Λάμπη Ζαρουτιάδη.

Ακόμα μία ευχάριστη έκπληξη ήταν πως όλοι οι ηθοποιοί που πρω­ταγωνιστούσαν στη σειρά δέχτηκαν με χαρά να βρίσκονται και στον νέο κύκλο επεισοδίων. Ο λόγος για τον Άλκη Κούρκουλο, τη Βίκυ Βο­λιώτη, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, τον Δημήτρη Αλεξανδρή, τη Χριστίνα Αλεξανιάν και την Αγ­γελική Δημητρακοπούλου. Οι πρόβες με­ταξύ των συντελεστών έχουν ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με το my tv, και όλοι είναι ενθουσιασμένοι από τα σενά­ρια που έχει ετοιμάσει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, τα οποία έχουν έντονη πλοκή και ανατροπές. Εστιάζουν στην πραγματικότητα του σήμε­ρα και σε ζητήματα που απασχο­λούν όλους μας, όπως είναι τα κοι­νωνικά, τα οικονομικά, η ανεργία, θα δούμε κάποιους ήρωες να έχουν δημιουργήσει οικογένεια, κάποιους άλλους να είναι επη­ρεασμένοι από την κρίση... Κε­ντρικός, όμως, άξονας της σει­ράς παραμένει η φιλία!

Θα προστεθούν στο καστ και νέα πρόσωπα αλλά και μεγάλα ονόματα, τα οποία θα ανακοινωθούν επίσημα με τον καιρό. Ωστόσο, οι ηθοποιοί που έχουν έρθει μέχρι στη μής σε συμφωνία είναι η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Γιώργο Χρυσοστόμου και η Λουκί Μιχαλοπούλου. Όσον αφορά στην Ευγενία Δημητροπούλου και τη Νεφέλη Κουρή, δεν θα βρίσκονται στη σειρά όπως είχε γραφτεί, Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν 11 με 20 Μαρτίου και θα πράγματοποιηθούν στην Αθήνα αλλά και σε μεγάλες πόλεις. Ο πρόγραμματισμός θέλει τον πρώτο κύκλο της σειράς να αποτελείται από 12 επεισόδια και να προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved