Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Ακόμα και από τους παίκτες μπορεί να μάθουμε πράγματα»
Media

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Ακόμα και από τους παίκτες μπορεί να μάθουμε πράγματα»

Φέτος τους απολαμβάνουμε κάθε βράδυ μέσα από τις κουζίνες του MasterChef.

Και μπορεί να τους βλέπουμε πάντα ήρεμους και χαλαρούς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι τρεις κριτές δεν έχουν διαφωνίες μεταξύ τους.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκαλύπτει:
«Το πολύ ενδιαφέρον με εμάς είναι ότι προερχόμαστε από τρεις εντελώς διαφορετικές γαστρονομικά σχολές, από το πώς μεταχειριζόμαστε τα υλικά μέχρι τον τρόπο με τον οποίο στήνουμε τα πιάτα. Δεν τίθεται, όμως, θέμα διαφωνίας, αλλά θέμα ανταλλαγής απόψεων. Εγώ, για παράδειγμα, γνωρίζω καινούρια υλικά τόσο από τον Σωτήρη όσο και τον Πάνο. Είναι κάτι ευχάριστο διότι μαθαίνεις από τον άλλο. Ακόμα και από τους παίκτες μπορεί να μάθουμε πράγματα, διότι ενδέχεται να πειραματιστούν με κάτι που εμείς δεν έτυχε να το σκεφτούμε», λέει στο περιοδικό People.

Όσο για το αν έχει συμβεί να διακοπεί γύρισμα εξαιτίας κάποιου έντονου περιστατικού;
«Συνήθως το γύρισμα το διακόπτει κάποιος παίκτης για να πάει στην τουαλέτα, αλλά δεν ξέρω πόσο ωραία είναι αυτή η εικόνα. Έχουμε τεράστια υποστήριξη από την παραγωγή της εκπομπής, οπότε, ό,τι και να συμβεί, είναι όλα τόσο καλά κουρδισμένα, που ενδεχομένως να έχουν προβλεφθεί ακόμα και κάποια μικροσφάλματα. Το μονό που θυμάμαι είναι πως μια φορά κόπηκε το ρεύμα», λέει μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved