Τα νέα δεδομένα της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν
Media

Τα νέα δεδομένα της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν

Στο κανάλι του Αμαρουσίου θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, και την επόμενη σεζόν η Φαίη Σκορδά, μια και ο «πάγος» μεταξύ των δύο πλευρών έχει σπάσει εδώ και πολλούς μήνες.

Η αλήθεια είναι πως η σεζόν ξεκίνησε με ένταση μεταξύ της παρουσιάοτριας του «Πρωινού» και του ΑΝΤΙ, και ο λόγος δεν είναι άλλος από τη δημόσια στήριξη που προσέφερε από τον «αέρα» της εκπομπής η Φαίη στον Γιώργο Λιάγκα αφήνοντας αιχμές για τη μη αξιοποίηση του από το κανάλι, παρά το γεγονός ότι είχε και έχει ενεργό συμβόλαιο.

Επειτα από μια περίοδο «ψύχρας», η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών έχει αποκατασταθεί πλήρως. Πλέον η επικοινωνία της παρουσιάστριας με τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού, Τζώρτζη Ποφάντη, είναι σε τακτική βάση. Στο πλαίσιο αυτό -και με δεδομένη την επιθυμία του ΑΝΤΙ να ενεργοποιηθεί η προοπτική ανανέωσης του συν ένα -έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη χρονιά. Είτε το κανάλι θα ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο νια ακόμη έναν χρόνο έπε α δύο πλευρές θα συμφωνήσουν από κοινού τη λήξη του υπάρχοντος συμβολαίου και την υπογραφή καινούργιου. Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν πως η Φαίη παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤΙ για τουλάχιστον ακόμη ένα έτος. Μετά την ολοκλήρωση της αρχικής συζήτησης για το συμβόλαιο θα αρχίσουν και οι συζητήσεις για τη διαμόρφωση του «Πρωινού» την επόμενη σεζόν. Στο κανάλι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, όμως όπως συμβαίνει κάθε σεζόν θα υπάρχουν αλλαγές, την έκταση των οποίων θα αποφασίσουν από κοινού η παρουσιάστρια με το κανάλι.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved