Celebrity Travel: Το «Έλα χαμογέλα» ταξιδεύει με τον Νίκο Κοκλώνη
Media

Celebrity Travel: Το «Έλα χαμογέλα» ταξιδεύει με τον Νίκο Κοκλώνη

Αυτή την Κυριακή 31 Mαρτίου στις 17:50 στο OPEN ο Mr Travel, Νίκος Κοκλώνης και το Celebrity Travel συνεχίζουν το ταξίδι  με την παρέα του «Έλα Χαμογέλα» στο λαμπερό Χονγκ Κονγκ.

Η πιο κεφάτη παρέα συνεχίζει τη βόλτα στο Χονγκ Κονγκ όπου και θα επισκεφθούν το τεράστιο πάρκο θαλάσσιων θηλαστικών Ocean Park, θα κάνουν μια νυχτερινή βόλτα στην αγορά της Temple street και θα απολαύσουν ένα χαλαρωτικό παραδοσιακό μασάζ.

Στο Μακάο ο Νίκος θα δοκιμάσει την τύχη του στα υπερπολυτελή καζίνο της περιοχής. Θα περπατήσουν στο κέντρο με τις παραδοσιακές αγορές, τα καταστήματα, τα πάρκα και τα μοναδικά αποικιακά κτίρια από την εποχή που ανήκε στους Πορτογάλους. Θα πάνε στη γραφική πλατεία Senado, στο πιο τουριστικό σημείο της πόλης την πρόσοψη του ναού του αγίου Παύλου αλλά και στον Πύργο του Μακάο όπου και θα κάνουν την πιο επικίνδυνη δοκιμασία που έχει γίνει ως τώρα στο Celebrity Travel …Θα κάνουν bungee jumping και θα πηδήξουν από ύψος 233 μέτρων!!

Ο Παύλος Σταματόπουλος, μιλάει για τον τρόπο που πήρε την απόφαση να συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την «αδελφική» σχέση του με την Σίσσυ Χρηστίδου. Μιλάει για όλες τις πρώην συνεργάτιδες του την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Ναταλία Γερμανού την Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη. Ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει πως πλησίασε την Ευρυδίκη, τις διαφορές τους και τα μελλοντικά τους σχέδια. Μιλάει για τη σχέση του με τον Ντάνο και τους συμπαίκτες του στο Survivor αλλά και τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς

Celebrity Travel την Κυριακή 31 Mαρτίου στις 17:50 στο OPEN

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved