The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε την Κατερίνα Καινούργιου
Media

The 2Night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε την Κατερίνα Καινούργιου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίζεται για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» και ανοίγει την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η παρουσιάστρια δηλώνει σοκαρισμένη από την αντίδραση του κοινού για τον ατυχή σχολιασμό στο μουσικό συγκρότημα των BTS και την Κέιτλιν Τζένερ και δίνει τη δική της απάντηση σε όλους εκείνους που έσπευσαν να την κατηγορήσουν για ρατσισμό και να τη βλάψουν με τα λεγόμενα τους. Επιπλέον, ξεκαθαρίζει πως δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, δηλώνει ότι αποζητά να ερωτευτεί με πάθος και να κάνει τη δική της οικογένεια.

Ο μοναδικός και πάντα ευδιάθετος Τρύφωνας Σαμαράς έρχεται, επίσης, στο «The 2Night Show». Μιλά για τη συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη στο «It’s Show Time», ενώ συζητά και για τις διασημότητες του εξωτερικού, με τις οποίες έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Τέλος, θα περάσει από τις Μύγες, οι οποίες τον περιμένουν με ανυπομονησία. Το σίγουρο είναι ένα… κάποιος θα πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένος.

Στη συνέχεια της εκπομπής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπαίνει σε ρόλο καλεσμένου. Τι του επιφυλάσσουν οι Μύγες;

Στο τέλος, όμως ο Γρηγόρης θα κάνει την ανατροπή προκαλώντας τους σε μια αναμέτρηση… Still Standing με τη Μαρία Μπεκατώρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved