Σχεδόν 9 μονάδες μπροστά από τον ανταγωνισμό ο Άκης Πετρετζίκης τον Μάρτιο!
PHOTOS

Σχεδόν 9 μονάδες μπροστά από τον ανταγωνισμό ο Άκης Πετρετζίκης τον Μάρτιο!

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ίσως ο πιο δημοφιλής σεφ της ελληνικής τηλεόρασης

Κάθε Σαββατοκύριακο υποδέχεται το τηλεοπτικό κοινό στο «Kitchen Lab», προτείνει ιδέες για το μενού της εβδομάδας και παρουσιάζει απλές συνταγές με σίγουρη επιτυχία, που μπορεί να φτιάξει και ο πιο άπειρος μάγειρας. Δεν είναι τυχαίο που τα πιάτα του γίνονται ανάρπαστα…

Μισό εκατομμύριο τηλεθεατές, κατά μέσο όρο, παρακολουθούν κάθε Σαββατοκύριακο την εκπομπή μαγειρικής του Alpha χαρίζοντάς της την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης, με μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό. Τον Μάρτιο, μάλιστα, το «Kitchen Lab» κατέγραψε ανοδική πορεία της τάξης των δύο μονάδων τόσο στο σύνολο κοινού, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54.

Ειδικότερα, την εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη είδε κατά μέσο όρο το 18,3% του συνολικού πληθυσμού, όταν τα υπόλοιπα προγράμματα σημείωσαν μονοψήφια ποσοστά (ANT1 9,8%, ΣΚΑΪ 9,7%, STAR 8,8%, OPEN 6,1%). Στο δυναμικό κοινό, αντίστοιχα, το «Kitchen Lab» κατέγραψε ποσοστό 15,7%, τουλάχιστον 2,3 μονάδες υψηλότερο από αυτά του ανταγωνισμού (STAR 13,4%, ANT1 10,4%, ΣΚΑΪ 9,1%, OPEN 5,3%).

Επίσης, την αγάπη τους για τον Άκη εκδήλωσαν γι’ ακόμα μία φορά οι γυναίκες, με πιο «φανατικό» το 19,1% των ηλικιών 18-54.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τον Μάρτιο είδαν την εκπομπή 1.027.000 τηλεθεατές, έστω για ένα λεπτό.

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY