Εξωπραγματικό το νούμερο! Μάθετε πόσες έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή για το επόμενο GNTM!

Εξωπραγματικό το νούμερο! Μάθετε πόσες έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή για το επόμενο GNTM!

Πέρυσι, στην πρώτη... επίσημη του Greece’s Next Top Model που θα προβαλλόταν στο Star, πήγαν οι πιο... ψαγμένες.

Οι κοπέλες που πίστευαν πως ίσως είχαν μία παραπάνω ευκαιρία να γίνουν γνωστές ως μοντέλα μέσα από το συγκεκριμένο ριάλιτι που γνώριζε –και συνεχίζει- μεγάλη επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και τελικά επιβεβαιώθηκαν. Στις αρχές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όλα τα κορίτσια από το ριάλιτι μοντέλων απέκτησαν αναγνωρισιμότητα και μερικές από αυτές την εξαργύρωσαν κάνοντας σημαντικές δουλειές –ήδη- στο χώρο του μόντελινγκ.

Και επειδή στο κανάλι της Κηφισιάς έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη ερχόμενη σεζόν μιας και συνταγή που είναι επιτυχημένη δεν την αλλάζεις, οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν αρχίσει να πέφτουν... βροχή.

Διαβάστε στην παρακάτω γκάλερι πόσες ήταν οι αιτήσεις που δέχτηκε η παραγωγή του ριάλιτι μοντέλων μέσα σε μία εβδομάδα. Εννοείται πως ο αριθμός που θα διαβάσετε παρακάτω, μέχρι τελικά να ξεκινήσει το ριάλιτι μοντέλων, θα έχει ξεπεραστεί κατά πολύ αφού πολλά νεαρά κορίτσια θα αναζητήσουν την τύχη τους στον χώρο του μόντελινγκ μέσα από την συγκεκριμένη τηλεοπτική παραγωγή.

Πηγή: Realnews

GALLERY