Ηλίας Βρεττός: Το ταξίδι στη Λισαβόνα που θα του μείνει αξέχαστο (photos)
Media

Ηλίας Βρεττός: Το ταξίδι στη Λισαβόνα που θα του μείνει αξέχαστο (photos)

Στη Λισαβόνα ταξίδεψε πριν λίγες μέρες, ο Ηλίας Βρεττός.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας με τον Νίκο Κοκλώνη για τις ανάγκες της εκπομπής «Celebrity Travel».

Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην Λισαβόνα και να κάνουν μια πολύ όμορφη συζήτηση, που θα δούμε μέσα από την συχνότητα του Open τις επόμενες μέρες.

Το Gossip-tv.gr, εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι του Ηλία Βρεττού στην όμορφη πόλη που επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Ο τραγουδιστής δοκίμασε τοπικά φαγητά, γλυκά- για τα οποία η Λισαβόνα φημίζεται- και συγκεκριμένα για τα παστάκια Pastel de nata όπου στο At Pasteis de Belem φτιάχνουν ημερησίως 50.000 κομμάτια.

Ανάμεσα στα αξιοθέατα που επισκέφθηκαν με τον Νίκο Κοκλώνη ήταν: Places Bairro Alto traditional local neighbourhood, το μοναστήρι του Αγίου Ιερώνυμου, το κάστρο του Αγίου Γεωργίου όπου ήταν παλάτι, έγινε φυλακές και τώρα είναι μουσείο.

Ο Ηλίας Βρεττός, μετά το τέλος των εμφανίσεών του στην Αθήνα, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του με τον Βασίλη Καρρά στη θεσσαλονίκη. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Μαϊου, ενώ παράλληλα με τις εμφανίσεις του στη συμπρωτεύουσα, ο Ηλίας θα κάνει και μια σειρά εμφανίσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η δισκογραφική δουλειά του σημειώνει μεγάλη επιτυχία, κάτι που κάνει τον Ηλία Βρεττό να παίρνει δύναμη από την αγάπη του κόσμου. Άλλωστε, ο τραγουδιστής συχνά μέσα από τα social media ευχαριστεί τους θαυμαστές του για την αγάπη και τη στήριξή που του δείχνουν.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved