Συνεργάτιδα της Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Η συνάντησή μας ήταν καρμική»
Media

Συνεργάτιδα της Μενεγάκη αποκαλύπτει: «Η συνάντησή μας ήταν καρμική»

Την παρακολουθούμε καθημερινά στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη και τόσο εκείνοι όσο και η παρουσιάστρια της εκπομπής το διασκεδάζουν πραγματικά.

Η δημοσιογράφος, η οποία έχει ταυτιστεί με την ενημέρωση, αφού παρουσιάζε επί σειρά ετών δελτία ειδήσεων, τόλμησε να κάνει την αλλαγή και να μεταπηδήσει στην ψυχαγωγία.

Ο λόγος για την Έυη Φραγκάκη, η οποία έκανε το βήμα και να ενταχθεί την παρέα της Ελένης.

«Η πρόταση από την Ελένη ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που υπήρχαν προχωρημένες συζητήσεις με άλλο κανάλι, για να συνεχίσω στην ενημέρωση. Ώσπου, ένα μεσημέρι μου τηλεφωνούν από τον Alpha και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Αρχικά, σκέφθηκα πως με ήθελαν για καλεσμένη, αλλά άμεσα μου αποσαφηνίστηκε. Μου λέει η Ελένη: "Θέλω να τα πούμε λίγο διαφορε­τικά. Θα σε σκεφτόμουν έτσι, πώς το ακούς;".

Της λέω "Εκπλήσσομαι θετικά. Κυρίως, γιατί είναι πρόκληση για μένα σε μια εποχή που πατάω πολύ καλά στα πόδια μου και δεν προσπαθώ να αρπάξω μια ευκαιρία που δεν θα είναι αυτό που θέλω πραγματικά". Η θετική της ενέργεια και η στιβαρότητά της ήταν καταλυτικά στοιχεία, για να αποδεχθώ την πρόταση, της. Η συνάντηση μας ήταν πραγματικά καρμική», δήλωσε η παρουσιάστρια στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved