Γυναίκα χωρίς όνομα: Θανάσης Πατριαρχέας: «Οι ερωτικές σκηνές με τη Ντόρα δεν είναι δύσκολες»
PHOTOS

Γυναίκα χωρίς όνομα: Θανάσης Πατριαρχέας: «Οι ερωτικές σκηνές με τη Ντόρα δεν είναι δύσκολες»

Ο Θανάσης Πατριαρχέας πρωταγωνιστεί στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα ενσαρκώνοντας τον Μιχάλη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το ρόλο του, τα κοινά που έχει με εκείνον, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές με τη συμπρωταγωνίστριά του.

Συστήστε μας τον Μιχάλη...

Είναι ο μικρός αδελφός του Δημήτρη, ένα παιδί που είχε δύσκολα παι­δικά χρόνια, γιατί νόμιζε ότι δεν είχε την αγάπη που θα έπρεπε να είχε από τους γονείς του. Και σε αυτό το γεγο­νός σίγουρα έπαιξε ρόλο ο αδελφός μου, αφού ήταν εκείνος που άλλαξε τη διαθήκη την οποία είχε αφήσει η μητέ­ρα μας. Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρό­λο σε σχέση με το γεγονός ότι δεν έχω αγάπη από κανέναν. Και εκεί ξεκινάει το όλο θέμα με τη Μαρίνα, στην οποία θέλω να σταθώ δίπλα της σε όλα. Επι­πλέον θέλω να είμαι δίκαιος με όλους, λόγω των προβλημάτων που βίωσα.

Εχετε κοινά με τον ήρωα;

Πολλά, ευτυχώς δεν είναι αντίθετος χαρακτήρας από μένα. Και εγώ πιστεύω στο δίκαιο. Ο Μιχάλης είναι βα­θιά καλό παιδί και παλεύει. Δεν τα βρήκε εύκολα. Είχε λεφτά από μικρός και αυτό του εξασφάλισε μια ήρεμη και ήσυχη ζωή. Αυτή η ενέργεια του αδελφού του με τη διαθήκη αποκλείοντάς τον από αυτή θεωρώ ότι τον έκανε πιο δίκαιο και σκληραγω­γημένο άνθρωπο, κάτι που το έχω και εγώ ως Θανάσης.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίσατε στα γυρίσματα;

Στις αρχές δεν μπορούσα να συνηθίσω τους ρυθμούς, ήταν εξοντωτικοί. Αυ­τό όμως συνηθίζεται και πλέον το απο­λαμβάνω. Να φανταστείτε ότι όταν δεν έχω γύρισμα μου λείπει η όλη διαδι­κασία.

Οι ερωτικές σκηνές είναι δύ­σκολες για εσάς;


Νομίζω ότι είναι δύσκολη διαδικασία για όλους, ωστόσο εξαρτάται από την παρτενέρ και τη χημεία που θα έχεις. Νομίζω με την Ντόρα (Μαρίνα), επει­δή έχουμε καλή χημεία, δεν είναι δύ­σκολες οι σκηνές, βγαίνουν αβίαστα.

Πώς θα εξελιχθεί π σχέση του Μιχάλη με τη Μαρίνα;

Προς το παρόν θα είμαστε μαζί. Πε­ράσαμε πολλά, δεν μας άφησαν να χαρούμε τον ερωτά μας. Θα ήθελα να υπάρξει μια ηρεμία και να αναπτυ­χθεί ο ερωτάς μας. Αυτήν την εβδομάδα με τη Μαρίνα στο νοσοκομείο και σε κώμα θα δείτε πολύ συγκινη­
τικές σκηνές.

Θα ξαναπαντρευτείτε στο σί­ριαλ;

Αυτό δεν το γνωρίζω καθόλου. Βέβαια όταν χωρίσαμε της είχα πει να ξαναπαντρευτούμε.

Ο κόσμος στον δρόμο σας ζητά να μάθει τις εξελίξεις;

Με ρωτούσαν τι γίνεται με τη Μαρίνα και με το κοριτσάκι, την κόρη της Μα­ρίνας δηλαδή, και αν θα τη βρει. Οι με­γαλύτερες κυρίες που με αναγνωρί­ζουν μου λένε ότι είμαι πιο λεπτός από κοντά.

Πηγή: TV Έθνος

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY