«Έλα στη θέση μου»: Ώρες αγωνίας και ανατροπές που ξαφνιάζουν (photos)
Media

«Έλα στη θέση μου»: Ώρες αγωνίας και ανατροπές που ξαφνιάζουν (photos)

Ανατροπές που ξαφνιάζουν αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής κωμικής σειράς του ΑLΡΗΑ «Έλα στη θέση μου». Όλοι οι ήρωες ζουν μεγάλες στιγμές αγωνίας όταν η Ρενάτα χάνει ξαφνικά τις αισθήσεις της...

Μπορεί να κατάφερε να βγει ζωντανή από την απαγωγή του Ζντράβκο, ωστόσο το τίμημα που πληρώνει η Ρενάτα είναι πολύ βαρύ. Ο επικίνδυνος μαφιόζος την κρατάει στο χέρι και προσπαθεί να κερδί­σει μέσω αυτής της κατάστασης όσο περισσότερο μπορεί. Εκείνη, από την πλευρά της, κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να προστατεύσει τον Αχιλλέα και τα αδέλφια της από την οργή του Βούλγαρου και κρατάει μέσα της την αλήθεια για όσα της συμβαίνουν.

Ενώ, λοιπόν καλείται να αντιμετωπίσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ξαφνικά, μία λιποθυμία έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω. Όλα ξεκινούν όταν η Φαίη αρχίζει να την πιέζει με τον δικό της τρόπο προκειμένου να της αποκαλύψει τι έχει συμβεί με τον Ζντράβκο. Στο μεταξύ, η Ρενάτα συνεχίζει να έχει επαφές με τον άντρα του υπο­κόσμου και λίγο αργότερα αναγκάζεται να φωτίσει από τον Αχιλλέα να μεταβιβάσει την ΑR, την εταιρεία που είχε στή­σει μαζί με τον Βούλγαρο, στη SofoExpress.

Το γεγονός αυτά του προ­καλεί αναστάτωση και δηλώνει πλέον αποφασισμένος να μάθει όλη την αλήθεια για τη σχέση της πρώην αγαπημένης του με τον μαφιόζο. Έτσι, της κλέβει με τη βοήθεια του Μάκη και της Λατάνιας το κινητό της τη­λέφωνο και προσπαθούν να παγιδεύσουν τον Ζντράβκο, σύμφωνα με το My Tv. Κάποια στιγ­μή, μαθαίνουν πού βρίσκεται και τότε ο Αχιλλέας αποφασίζει να τον συ­ναντήσει.

Ωστόσο, η Ρενάτα ανακαλύπτει ότι ο νεαρός της έκλεψε την κάρτα από τη συσκευή, του τηλεφώνου της και πως έχει πάει να; βρει τον Βούλγαρο με απο­τέλεσμα να αναστατώνεται ακόμα περισσότε­ρο. Από τη μία προσπαθεί να αγνοήσει τις κινή­σεις του νεαροί ενώ την ίδια στιγμή αποφασί­ζει να φυγαδεύσει τα αδέλφια της στη Γερμανία, καθώς βρίσκόνται σε θανάσιμο κίνδυνο εξαιτί­ας του μαφιόζου. Κάποια στιγμή, ο Μάκης κα­ταφέρνει να βρει μία λύση στο πρόβλημα που ακούει στο όνομα Ζντράβκο, ωστόσο τα γεγο­νότα τον... προλαβαίνουν.

Oι ανατροπές στην ακόλουθη gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved