Η Επιστροφή: Τα ένοχα μυστικά φέρνουν τη μεγάλη σύγκρουση (photos)
Media

Η Επιστροφή: Τα ένοχα μυστικά φέρνουν τη μεγάλη σύγκρουση (photos)

Όλη η αλήθεια πρόκειται να βγει στο φως στα προσεχή επεισόδια της «Επιστροφής» στον ΑΝΤΙ και οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με ένοχα μυστικά από το παρελθόν. Ο Παύλος και ο Πέτρος για πρώτη φορά. συγκρούονται, καθώς η Αθηνά προσπα­θεί να πάρει με το μέρος της τον νεαρό.

Η ώρα της αλήθειας φτάνει και η αντίστροφη μέτρηση για να χαθούν και πάλι, ίσως και για πάντα, οι ισορροπίες στη ζωή όλων των ηρώων ξεκινάει όταν ο Παύλος μαθαίνει για τη Λυδία.

Ο νεαρός σοκάρεται όταν ανακαλύπτει την αλήθεια για το παρελ­θόν του και πως μητέρα του είναι η αδελ­φή της Αθηνάς. Ο ίδιος συνειδητοποιεί ότι ακόμα και ο ερχομός του στο σπίτι των Κορωναίων δεν ήταν δική του επιλογή, όπως νόμιζε έως τώρα.

Την ίδια ώρα ο Πέτρος ανακαλύπτει ότι ο θάνατος της πρώην κο­πέλας του ήταν αυτοκτονία και η Αθηνά τον θεωρεί υπεύθυνο γι’ αυτήν την τραγωδία. Ο ίδιος συναντάει την Αθηνά και αυτή τη φορά η σύγκρουση τους θα ξεφύγει από τον έλεγχο, σύμφωνα με το My Tv. Η ώρα των αποκαλύψεων, όμως, έρχεται την επόμενη μέρα όταν ο Πέτρος ανακαλύπτει ότι ο Παύλος είναι παιδί της Λυδίας, και ο νεαρός μαθαίνει για το σχέδιο εκδίκησης του Αντώνη, που τον οδήγησε στο σπίτι των Κορωναίων.

Η Αθηνά προσπαθεί να προσεγ­γίσει και να πάρει με το μέρος της τον Παύλο, την ώρα που ο Ζερ­βός αποκαλύπτει στον Πέτρο τη δικιά του σχέση με τη Λυδία και την Αθηνά. Το ίδιο βράδυ ο Παύλος και ο Πέτρος θα κάνουν μια συνάντη­ση που θ' ανοίξει νέους λογαριασμούς ανάμεσα τους.

Η σχέση τους έρχεται σε ρήξη μετά τις αποκαλύψεις και για πρώτη φορά έρχονται αντιμέτωποι καθώς ο νεαρός δεν ξέρει ποιον να πιστέψει και ποιος του λέει αλήθεια για το τι συνέβη πραγματικά. Ωστόσο, και η της Αθηνάς και του Στέφανου κλονίζεται και εκείνος για πρώτη φορά βάζει στην άκρη τα συναισθήματα του και σκέφτεται πως θα ήταν καλύτερο να την καταστρέψει και να συνεχίσει μόνος τη ζωή του.

Αυτή του η σκέψη ακόμη πιο έντονη όταν ανακαλεί κάτι για τη σχέση της Αθηνάς και του Ορέστη. Οι επόμενες μέρες θα είναι όμως, καταλυτικές για τη ζωή όλων!

Η συνέχεια στις ακόλουθες φωτογραφίες,

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved