Αποκάλυψη από τον σκληρό «Σέργιο» για τη «Μαρία την Άσχημη (photos)
Media

Αποκάλυψη από τον σκληρό «Σέργιο» για τη «Μαρία την Άσχημη (photos)

Ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε για τον ρόλο που τον έκανε πασίγνωστο ενώ έκανε αποκαλύψεις που αφορούν στις οικονομικές του απολαβές.

Ο Θανάσης ήταν αριστούχος της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης Θεμέλιο, με σπουδαία πορεία στο θέατρο και η υποκριτική αναμισβήτητα του ταιριάζει απόλυτα.

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1971 κι εκεί έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, ενώ είκοσι ετών αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και να σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα της Κοινωνιολογίας. Ωστόσο, δεν ασχολήθηκε με τον κλάδο –παρόλο που πήρε το πτυχίο του- κι από το δεύτερο έτος γράφτηκε στη δραματική σχολή του Νίκου Βασταρδή.

Στα δεκαέξι του χρόνια βίωσε την απώλεια του πατέρα του και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, αλλά η συμβολή της μητέρας του και η μεγαλύτερη αδερφή του ήταν στήριγμά του.

Η αγάπη του για την υποκριτική γεννήθηκε από τα μαθητικά του χρόνια, λόγω ενός φιλολόγου του στο Λύκειο. Ανέβασαν τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη κι από εκεί κι έπειτα «κόλλησε» το μικρόβιο.

Μετά από θεατρικές παραστάσεις, παράλληλα με τις σπουδές του, ήρθε ο ρόλος του στην τηλεοπτική επιτυχία «Μαρία η Άσχημη», ρόλος που του χάρισε καθολική αναγνωρισιμότητα.

Τι θυμάται από την σειρά εκείνη και ποια ήταν η αντιμετώπιση του κόσμου;

Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες, στις οποίες αποκαλύπτει ακόμη και τον λόγο που έχει βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved