Αυτές είναι οι σειρές που παίρνουν το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν (Photos)
Media

Αυτές είναι οι σειρές που παίρνουν το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν (Photos)

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν οδεύει σιγά – σιγά προς το τέλος και έχουμε ήδη εκείνες τις τηλεοπτικές σειρές που κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και ήδη ετοιμάζονται για την επόμενο σεζόν.

Μπορεί η πλέον επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ» να ρίχνει αυλαία καθώς όπως οι ιθύνοντες δήλωσαν, το φινάλε γράφεται φέτος έτσι ώστε να μην κουράσει άλλο τον κόσμο.

Μπορεί η επίσης πολύ αγαπημένη σειρά του ίδιου καναλιού «Το Σόι σου» να κλείνει φέτος τον κύκλο της, παρά τα υψηλά νούμερα που σημειώνει, για τον ίδιο λόγο και άλλες να «κόβονται» επειδή πολύ απλά δεν… πήγαν, ωστόσο υπάρχουν και σειρές που πήραν το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν.

Αυτές οι σειρές αγαπήθηκαν τόσο για τη σωστά δομημένη πλοκή τους, όσο και για το καστ. Άλλες ανήκουν στο κανάλι της Κάντζας, άλλες στον Ant1, άλλες μετρούν ήδη πολλά χρόνια τηλεοπτικής επιτυχίας και άλλες μπήκαν φέτος πολύ δυναμικά και κέρδισαν αμέσως το τηλεοπτικό κοινό.

Μέσα στη τηλεοπτική σεζόν που σε λιγότερο από ενάμιση μήνα κλείνει, είδαμε και σειρές να μην ολοκληρώνουν καν τα επεισόδια που είχαν προγραμματιστεί γιατί πολύ απλά δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες των ιθυνόντων.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποιες είναι αυτές οι σειρές που κέρδισαν και σφράγισαν κιόλας το εισιτήριο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved