Το spoiler της Μαρίας Γεωργιάδου για το φινάλε του «Γυναίκα χωρίς όνομα» (photos)
Media

Το spoiler της Μαρίας Γεωργιάδου για το φινάλε του «Γυναίκα χωρίς όνομα» (photos)

Η Μαρία Γεωργιάδου πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 και έκανε αποκαλύψεις για το φινάλε της επιτυχημένης τηλεοπτικής παραγωγής.

Η ηθοποιός μίλησε για τη συνύπαρξη παλαιότερων ηθοποιών με νέους, εκφράζοντας τα συναισθήματά της και παράλληλα αποκάλυψε ποιον θεωρεί πιο αδικημένο ήρωα.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν είδαμε να εντάσσονται στο καστ και πολλοί αγα­πημένοι ηθοποιοί όπως ο Νίκος Ψαρράς, ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Ευδο­κία Ρουμελιώτη, ο Μέμος Μπεγνής...

Ναι, καθένας από τους ηθοποιούς αυτούς έφερε μια δική του δυναμική και τη δική του προσωπικότητα στη σειρά. Είμαι φυ­σικά πολύ χαρούμενη για αυτό. θα συνεχι­στεί και του χρόνου αυτό. θα δούμε δηλα­δή ανθρώπους που είτε θα μένουν περισ­σότερο είτε λιγότερο και θα δημιουργείται γύρω τους μια ιστορία...

Στη σειρά υπάρχει και ένα ωραίο πά­ντρεμα μεταξύ νέων και καταξιωμένων ηθοποιών...

Νομίζω ότι η σειρά ευτύχησε να έχει ένα πολυβόλο καστ νέων ηθοποιών, που δεν τους είχαμε ξαναδεί και συστήθηκαν μέσα από τη «Γυναίκα χωρίς όνομα». Είναι τόσο όμορφο αυτό, γιατί πιστεύω ότι κάθε νέα γενιά φέρνει μαζί της κάτι πάρα πολύ φρέσκο, φέρνει αυτή την ανάγκη να μοιραστεί ενέργεια, και όλο αυτό ποτίζει μια δουλειά. Επίσης, αυτό συνδυάστηκε με πάρα πολύ καλούς ηθοποιούς, που έχουν ήδη δοκι­μαστεί και αγαπηθεί. Υπάρχει μια ωραία χημεία, ταιριαστή και εκρηκτική πολλές φορές.

Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο πιο αδικη­μένος ήρωας της σειράς;

Συμπεριλαμβάνοντας τον παράγοντα της μοίρας, όλοι οι βασικοί ήρωες, η Μαρίνα, η Κάτια, ο Φώτης, η Μάρθα, έχουν αδικη­θεί πάρα πολύ από τη ζωή, με την έννοια ότι έχουν βρεθεί μπροστά σε επιλογές που ουσιαστικά δεν ήταν ακριβώς δικές τους.

Έχουν δεχτεί χτυπήματα που είναι υπερ­βολικά γιο έναν άνθρωπο να τα αντέξει και πιστεύω ότι αυτοί είναι που κρατάνε το μεγαλύτερο φορτίο ενοχής, καημού, πόνου και πληγών που δεν κλείνουν. Νομίζω ότι αν μπορούμε να μοιράσουμε το ποιος αδι­κήθηκε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι άλ­λοι δεν έχουν αδικηθεί, γιατί και όσοι έρχο­νται σε επαφή με αυτούς τους ανθρώπους φυσικά υφίστανται συνέπειες-σαφώς αυ­τοί είναι που από τη μοίρα έχουν από την αρχή τοποθετηθεί στη θέση των τραγικών ηρώων.

Η «Γυναίκα χωρίς όνομα» είναι από τις δουλειές που ξεχωρίζετε στην καριέ­ρα σας;

Ναι, είναι. Όμως όλες μου τις δουλειές τις αγαπάω και όλες με έναν τρόπο γίνονται ένα κανάλι για τον προβληματισμό μας, για το συναίσθημα μας και για ό,τι μας απα­σχολεί, θεωρώ ότι σε όλες τις δουλειές υπήρχε συναίσθημα," υπήρχαν σχέσεις. Απλά, επειδή εδώ το συναισθηματικό μας θέμα είναι το κύριο, είναι κάτι που με ενδι­αφέρει, το αγαπώ και καθορίζει και τη δική μου ζωή σε έναν βαθμό, πολύ μεγάλο.

Όσον αφορά στις εξελίξεις της σειράς και το μεγάλο φινάλε για φέτος η ίδια αποκαλύπτει και τα λεγόμενα της παρατίθενται στις ακόλουθες φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved